Kategorier
3X Nyheder

Det bedste brugtkøb: 3 fede firmabiler til fornuftige priser

Med mere end 10 millioner søgninger alene i 2019 er firmabiler den absolut mest søgte bilklasse på Bilbasen. Her er udstyrsniveauet højt og priserne i bund. Vi giver dig tre gode bud på brugte firmabiler.

Af: Simon Hallenslev / d. 19. juni 2019

Et stigende udbud af brugte firmabiler har gjort, at du i dag får en brugt bil i premium-segmentet til særdeles attraktive priser. Firmabiler er typisk bestilt med et højt udstyrsniveau, som du ikke betaler ekstra for, når bilen har fået lidt kilometer på bagen.

– Man får virkelig meget bil for pengene, når man er på udkig efter en brugt firmabil. Specielt hvis man ser på modeller, der er mellem tre og fem år gamle, siger Jan Lang, der er markedsanalytiker hos Bilbasen, som fortæller, at det ikke er usædvanligt at finde en brugt firmabil, hvor brugtprisen er mere end halveret i forhold til nyprisen.

LÆS OGSÅ | Aldrig set billigere: 3 brugte premiumbiler til lavpris

Jan Lang uddyber, at der i øjeblikket er godt 11.000 firmabiler til salg på Bilbasen, og at det især er de tyske modeller, som danskerne tyer til, når der skal handles brugt bil.

– Volkswagen Passat rigtig populær. Den har et rigtig godt prispunkt, som ligger en smule under de sammenlignelige modeller fra Audi, BMW og Mercedes, men for godt 200.000 kroner får du en firmabil, der i kvalitet, udstyr og design er helt i top, påpeger Jan Lang.

I denne artikel giver vi dig tre gode bud på en brugt firmabil samt en liste over de ti mest populære i klassen.

Den populære – VW Passat

Med over 1,3 million søgninger alene i løbet af de første tre måneder af 2019 er VW Passat ubetinget den mest populære bil i firmabilsklassen. Heldigvis følger udbuddet også efterspørgslen, og der er derfor et attraktivt og bredt udvalg af veludstyrede, brugte VW Passat til salg på Bilbasen lige nu.

TIL SALG | Se udvalget af VW Passat på Bilbasen

VW Passat er som skabt til den kørende sælger og er produceret med fokus på kvalitet og komfort. Og når den kørende sælger så er færdig med den, kan du med over halvering af prisen erhverve dig en solid familieslæde fra 2015 med blot omkring 80.000 kilometer på klokken.

Hvis ikke den er solgt i mellemtiden, kan du få denne VW Passat med den miljøbevidste Bluemotion dieselmotor til den nette sum af 200.000 kroner.

Den eksklusive – Audi A4

Har du en anelse flere penge på kistebunden at gøre godt med? Og er en Passat ikke eksklusiv nok til dig? Så må du rette blikket mod Audi A4. Det er den næstmest søgte firmabil på Bilbasen, der er kendetegnet ved, at den typisk har rullet færre kilometer end konkurrenterne BMW 3-serie og Mercedes C-klasse til samme pris.

TIL SALG | Søg efter brugte Audi A4 på Bilbasen

Skal vi stadig operere inden for rimelighedens grænser, må du tage dig til takke med, at en brugt Audi A4 i prisniveauet mellem 200.000 og 250.000 kroner har kørt lidt mere end Passaten. Til gengæld får du et prisfald på mere end 60 procent på en A4 fra 2015 med cirka 125.000 kilometer på tælleren.

Denne Audi A4 kan blive din for bare 229.000 kroner. Modelåret er godt nok 2014, men den har kun kørt 68.000 kilometer.

Den oversete – Toyota Avensis

Når det kommer til firmabiler, sidder tyskerne bare tungt på magten. Vi må derfor også ned på ottendepladsen over de mest søgte firmabiler på Bilbasen, før vi finder en japaner. Og selvom det er en skam, at en velproduceret bil som Toyota Avensis bliver overset, når der skal vælges firmabiler, kan det komme dig som brugtbilskøber til gode.

TIL SALG | Find din brugte Toyota Avensis på Bilbasen

Avensis er nemlig faldet relativt meget i pris sammenlignet med konkurrenterne. Derfor får bilkøbere rigtig meget brugtbil for pengene i en Avensis. Samtidig har modellen også det laveste antal kørte kilometer i forhold priserne. For mellem 150.000 og 170.000 kroner får du en Toyota Avensis, der har kørt i omegnen af 70.000 kilometer, og som er spækket med udstyr.

Denne Avensis koster 20.000 mindre end den tidligere VW Passat, og den er velsignet med den store ‘Premium’-udstyrspakke.

Top 10: De mest søgte firmabiler på Bilbasen

1. VW Passat
2. Audi A4
3. BMW 3-serie
4. Skoda Octavia
5. Mercedes C-klasse
6. Ford Mondeo
7. Opel Insignia
8. Toyota Avensis
9. Volvo V60
10. Mazda 6

Søgningen er foretaget i prisintervallet 100.000-300.000 kr. fra d. 1/1-19 til 25/3-199

Af Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.