Nyheder

Crash: Danmarks Hurtigste elbil kører i marken

Af i Nyheder

Af: Esben Skrumsager  / d. 23. juni 2015

På denne nye video kan du se fætrene Hans Henrik Thomsen og Glenn Nielsens TC X halvandet gennemløb på Danmarks Hurtigste Bil.

 

Under navnet True Cousins er deres mål at bygge verdens hurtigste el-bil og deres første version, TC 9, var allerede temmelig hurtig med en tid på de 402 meter på 10,7 sekunder. Det er præcis samme tid som en Ferrari 599XX. Ret godt gået med en VW boble-kitcar, en batteripakke produceret til fjernstyrede helikoptere og en motor fra en gaffeltruck.

Den nye bil vejer det samme, men har to motorer frem for én og controllere, der kan levere op til 1.200 hk til motorerne. Samtidig er VW-bunden skiftet ud med en professionelt bygget rør-ramme.

Det bør være forrygende hurtigt, og det er det også. Desværre var støddæmperne på bilen ikke indstillet optimalt, og det sendte TC X og Glenn Nielsen sidelæns ud på rapsmarken ved andet gennemløb.

Her kan du se de to løb. Hvis ikke du får en klaustrofobisk fornemmelse, når Glenn kravler ind i bilen, så er du i øvrigt for sej. :

Du kan følge fætrene på Facebook.

Esben Skrumsager
Om forfatteren

Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder. Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.