Kategorier
Test og anmeldelser Video

Crossover-duel: Kia Stonic og Citroën C3 Aircross krydser klinger

Crossovers er the shit for tiden. Vi har sat os for at teste dem allesammen, og vi lægger ud med en duel mellem den sydkoreanske Kia Stonic og den franske Citroën C3 Aircross.

Af: Anders Berner  / d. 28. marts 2018

Der er ting i tilværelsen, de færreste kan ændre på. Man kan ikke ændre på, hvornår solen går op, og hvornår den går ned, og man kan heller ikke ændre på, at det er crossovers, køberne vil have, når de står nede hos forhandleren.

SE OGSÅ: Hverdagsbiler i duel – gammel Skoda mod spritny Hyundai

Moderne design, nem adgang og et godt udsyn er nogle af grundene til, at den højbenede biltype er blevet uhyre populær.

Men hvilket af de rullende mode-fænomener er egentlig bedst? Vi lægger ud med en duel mellem Citroën C3 Aircross og Kia Stonic.

Kun vinderen går videre!

 

TIL SALG: Søg efter C3 Aircross på Bilbasen

TIL SALG: Søg efter Stonic på Bilbasen

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.