december 20, 2023

Fine priser på frisk Renault Clio

Du får ikke meget bil for under 200.000 kr., men du kan få den faceliftede Renault Clio med masser af udstyr til under 190.000 kr. Basismodellen med fint udstyr koster 169.990 kr.

TEKST OG FOTO Morten B. Bek

Det er stramt, når det kommer til at få meget ny bil for under 200.000 kr. Højere priser og færre modeller at vælge mellem er en kedelig cocktail, så det er et lyspunkt, når der kommer en ny bil på markedet under 200.000 kr.

Renault Clio er faceliftet og ikke ny, men den er blevet bedre og har fået et fint løft af designet – og den kommer på markedet den 2. januar til priser, som ikke er højere end for den udgående model. Det er noget, der er grund til at glæde sig over.

Vi tog allerede Første tur i den fornyede Clio i september, og samtidig gættede vi på, at priserne ville starte på 165.000 kr., og at den dyreste variant ville koste 190.000 kr. Renault er stort set enige med os. Basismodellen, Clio Evolution, en veludstyret model, koster 169.990 kr., og den dyreste, Clio Techno, koster 189.990 kr.

Privatleasing fra 2.595 kr. om måneden

Der er kun en enkelt motorvariant på Clio-programmet i denne omgang, og det er en fin trecylindret 1-liters motor med 91 hk. Det er en turbomotor, som er sjælden i prisklassen, og som samtidig er stærkere end de fleste konkurrenters motorer i prisklassen. Biler som Hyundai i20 og Peugeot 208 har motorer uden turbo som standard.

Clio Evolution til 169.990 kr. kommer med varme i forsæderne, varme i rattet, fire elruder, automatisk klimaanlæg, trådløs opkobling til Apple CarPlay/Android Auto, infotainment med 7″ touchscreen, p-sensor bagtil og 16″ hjul.

Clio Techno til 189.990 kr. har 16″ alufælge, ekstra tonede ruder bagtil, midterarmlæn foran, trådløs opladning af smartphones og bakkamera. Ekstraudstyr som 360 graders kamera, 9,3″ touchscreen, adaptiv fartpilot og 17″ alufælge kan købes til Techno-udgaven.

Den fornyede Clio er også klar fra starten af januar på privatleasing. For Evolution-modellen lægger man 9.995 kr. i engangsbetaling og 2.595 kr. om måneden (10.000 kilometer årligt), og Techno-udgaven har samme engangsbetaling og en månedlig ydelse på 2.995 kr.

Del artikel:

Brugte Renault Clio til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS