Kategorier
Test og anmeldelser Video

BMW, Audi eller Mercedes? Her er den bedste tysker

Vi prygler biler igen. Og denne gang går det ud over tre stilrene tyskere. Hvilken er bedst? Audi A4, BMW 3-serie eller Mercedes C-klasse – eller måske en helt fjerde?

Af: Anders Berner  / d. 15. juni 2018

Det er blevet relativt billigt at ligne én, der har mange penge. Både hos Mercedes, Audi og BMW sælger man tusindvis af de klassiske firmabiler med fornem plads til familien.

LÆS OGSÅ: Video: Lyder Mercedes-Benz E63 AMG bedre end Audi RS6?

Til testen har vi valgt Mercedes C200, Audi A4 2,0 TFSI og BMW 320i. De koster nogenlunde det samme, og alle bilerne har en 2-liters benzinmotor på omkring 190 hestekræfter.

Her kan du se vores test af de tre biler.

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.