Test og anmeldelserVideo

V8-Mercedes i gangster-stil er god ved miljøet

Af i Test og anmeldelser, Video
Alle burde have en bil med V8-motor! Det er godt for naboskabet, det er godt for klimaet, og så er det bare god stil. Her kan du høre Anders Berner forklare, hvorfor det forholder sig sådan.

Af: Anders Berner  / d. 26. april 2018

Modelprogrammet hos Mercedes-Benz rummer nærmest biler for enhver type og til enhver pengepung. Hvis du er typen, der har masser af penge i lommen – men ikke har brug for at flashe det – og bare vil have en hurtig og superluksuriøs bil, som ikke skråler midtvejskrise, så har Mercedes også en model til dig:

En diskret og gerne grå stationcar med naturfarvet læderkabine, som på afstand kan forveksles med naboens C-Klasse. Altså lige indtil du bryder freden med et V8-brøl. Og lige netop dén bil har vi set nærmere på her.

Den store Mercedes AMG-drøm

Ved du forresten, hvad en AMG-ejers største drøm er? Det – og alt det andet – får du svaret på i denne video. Hvis du vil se flere videoer, kan du besøge vores YouTube-kanal, og hvis du husker at abonnere, går du aldrig glip af en fed video igen.

 

Drømmer du om en AMG-model? Her kan du søge blandt mere flere hundrede til salg på Bilbasen.

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.