Kategorier
Test og anmeldelser Video

V8-Mercedes i gangster-stil er god ved miljøet

Alle burde have en bil med V8-motor! Det er godt for naboskabet, det er godt for klimaet, og så er det bare god stil. Her kan du høre Anders Berner forklare, hvorfor det forholder sig sådan.

Af: Anders Berner  / d. 26. april 2018

Modelprogrammet hos Mercedes-Benz rummer nærmest biler for enhver type og til enhver pengepung. Hvis du er typen, der har masser af penge i lommen – men ikke har brug for at flashe det – og bare vil have en hurtig og superluksuriøs bil, som ikke skråler midtvejskrise, så har Mercedes også en model til dig:

En diskret og gerne grå stationcar med naturfarvet læderkabine, som på afstand kan forveksles med naboens C-Klasse. Altså lige indtil du bryder freden med et V8-brøl. Og lige netop dén bil har vi set nærmere på her.

Den store Mercedes AMG-drøm

Ved du forresten, hvad en AMG-ejers største drøm er? Det – og alt det andet – får du svaret på i denne video. Hvis du vil se flere videoer, kan du besøge vores YouTube-kanal, og hvis du husker at abonnere, går du aldrig glip af en fed video igen.

 

Drømmer du om en AMG-model? Her kan du søge blandt mere flere hundrede til salg på Bilbasen.

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.