Nissan Ariya til kun 2.765 kr. på privatleasing
Nissan skruer op for charmen og tilbyder 36 måneders privatleasing med elbilen Ariya til kun 2.765 kr. om måneden. Det giver sammenlagt under 115.000 kr., hvis man kan nøjes med 10.000 km årligt.
Af: Bilbasen Blog
I dette blogindlæg kan du læse om:
Overvejer du at købe en brugt bil? Men det bekymrer dig, at du ikke ligefrem er hr. automekaniker i din fritid? Så læs med her.
I denne artikel får du nemlig en tjekliste over de mest almindelige skader, du skal være opmærksom på, når du køber en brugt bil. Du kan selvfølgelig udlede rigtigt meget om bilen ved at nærstudere synsrapport og servicebog, men den aktuelle stand bliver du nødt til at vurdere på stedet.
Med udgangspunkt i følgende punkter kommer du godt omkring bilens potentielle skader og udsatte områder. Hvis du ikke selv ved, hvordan punkterne tjekkes, er det altid en god ide at få hjælp til din bilinspektion af professionelle fagfolk. Eksempelvis med et brugtbiltjek.
Karrosseriskader er de mest synlige skader på en bil. Derfor er de også forholdsvist nemme at få øje på. Det er sådan noget som buler, ridser og rust.
Mens ridser og buler primært er en kosmetisk bekymring, kan rust og korrosion påvirke bilens holdbarhed og reducere dens levetid. Rust kan endda gøre bilen farlig at køre i. Derfor er det vigtigt at tjekke karrosseriet for tegn på skader og rust.
Motorproblemer kan omfatte alt fra overophedning og olielækager til defekte tændrør og udstødningssystemer.
Er motoren skidt kørende, påvirker det i sagens natur bilens samlede ydeevne og brændstofforbrug. Derfor er det vigtigt at foretage en grundig motorundersøgelse, inden du køber en brugt bil.
Elektroniske problemer er svære at se med det blotte øje. For at opdage denne type problemer skal du som minimum køre en grundig testtur, og det vil som regel også være en god ide at få en autoriseret mekaniker på.
Problemer med elektronikken kan nemlig omfatte alt fra fejl i bilens elektroniske systemer som generatoren eller startmotoren til problemer med airbags og ABS-bremser.
Bremserne er ikke til at spøge med, og du skal selvfølgelig sikre, at de fungerer korrekt. Blandt andet derfor er en grundig testtur obligatorisk.
Skader kan omfatte alt fra slitage på bremseklodser og -skiver til problemer med bremsevæsken.
Undervognsproblemer kan omfatte alt fra slidte dæk og fjedre til problemer med støddæmpere og affjedring.
Bilens køreegenskaber kan være væsentligt forringet og sikkerheden betydeligt nedsat. Derfor er det vigtigt at tjekke undervognen for de mest almindelige tegn på slid og skader.
Nissan skruer op for charmen og tilbyder 36 måneders privatleasing med elbilen Ariya til kun 2.765 kr. om måneden. Det giver sammenlagt under 115.000 kr., hvis man kan nøjes med 10.000 km årligt.
Første kvartal af 2025 er gået, og i de tre måneder har VW ID.4 været den mest indregistrerede nye bil i Danmark. Tesla Model Y er stadig med i toppen, men det er VW ID. Buzz overraskende nok også.
Trump, told og tariffer. Tre ord, der efterhånden går hånd i hånd. Nu kan ordet ‘statsstøtte’ knyttes til trekløveret, da Trump vil booste salget af Tesla-modeller i Europa.
Vi holder længere fast i vores biler, og det får gennemsnitsalderen på biler i Danmark til at stige. Det er mere end 30 år siden, bilerne har været så gamle.
Den nye udgave af Lexus’ luksus-SUV har fedt design, tonsvis af udstyr og en attraktiv pris. Men affjedringen og drivlinjen i plug-in hybriden hænger ikke sammen.
Elbiler er kommet for at blive! Det vælter ind med nye modeller på markedet i Danmark, og vi har lavet en liste med alle elbiler i Danmark i 2025 – inklusive priser og rækkevidde på de forskellige modeller.