Kategorier
Test og anmeldelser Video

TV: Hverdagsbiler i duel – gammel Skoda mod spritny Hyundai

Af: Anders Berner  / d. 12. januar 2018

I en helt ny type test, som vi kalder “Dur den til hverdag”, ser vi om bilerne kan klare hverdagen. Taberen går ud, og vinderen går videre til næste runde mod en anden bil. I denne test er det Hyundai i30 1,4 Premium mod Skoda Octavia 1,5 TSI Style.

Hvis du har det ligesom mig, så er du fuldstændig ligeglad med, hvor mange airbags bilen har, eller hvor mange gram CO2, den udleder.

Til gengæld er det ikke ligegyldigt, om du kan have dine ting i bagagerummet, om barnestolen er nem at montere, og om du kan koble din telefon op til bilens infotainmentsystem, uden at banke hovedet i instrumentbrættet af ren frustration, før det er lykkedes. Hverdagsbiler er en genre for sig, og dem sætter vi fokus på her.

Søg efter Hyundai i30 til salg på Bilbasen

I den første hverdagsbil-duel udfordrer den nye Hyundai i30 den aldrende Skoda Octavia. Se med her:

Søg efter Skoda Octavia til salg på Bilbasen

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.