Kategorier
Forbrugerstof Video

Skrot skraberen: Sådan kan du tø bilen op på 20 sekunder

Af: Anders Berner  / d. 19. december 2017

Isskraberen er en taber, når bilen skal gøres isfri. Her kan du se, hvordan Anders Berner bliver køreklar på få sekunder.

 

På en kold vintermorgen er der ikke noget så hyggeligt som at stå og skrabe bilen fri for is med kanten af et flosset kreditkort, mens fingrene efterhånden får samme temperatur som indersiden af en flaske snaps, der har ligget i fryseren et par uger.

Men hvis du er glad for dit kreditkort og ikke mindst huden på fingrene, findes der faktisk også en anden (og uhyggeligt nem) metode til at få bilen isfri. Se med her:

 

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.