Privatleasing af elektrisk Renault 5 fra 2.995 kr.
Den lille elektriske Renault 5 E-Tech Electric med rækkevidde op til 410 kilometer fås på privatleasing fra 2.995 kr. Alle varianter er med i privatleasingvarianter, og engangsydelsen er 4.995 kr.
Af: Morten Bek / d. 25. november 2021
Der er crossovers, hvor designet kommer i første række. Ford Puma og Toyota C-HR er bare to, vi kommer i tanke om helt uden at prøve. Og så er der crossovers, hvor det praktiske og pladsen har større betydning. Sådan en crossover er Suzuki S-Cross.
S-Cross startede som den lille SX4 i 2006, og i 2013 kom den større afløser, SX4 S-Cross. Med et facelift røg SX4-navnet, og siden har den været solgt som S-Cross.
Med en helt ny S-Cross holder Suzuki sig på den slagne vej. Praktisk, fornuftig, sikker og rummelig er kodeord for den nye S-Cross. Men den nye model har også skarpere design – og den introduceres på et senere tidspunkt som “stærk hybrid” (Suzukis ord). Den nye drivlinje introduceres i første omgang i Vitara, hvorefter turen kommer til S-Cross.
LÆS OGSÅ | DUEL: Kia Ceed SW PHEV og Suzuki Swace er strømførende stationcars på et stramt budget
I første omgang vil S-Cross, som kommer til forhandlerne allerede i marts 2022, komme som mild-hybrid. Den nuværende S-Cross leverer motoriseringen: en 1,4-liters turbobenzinmotor med tilkoblet 48 Volt-system. Benzinmotoren yder 129 hk, mens det elektriske system kan levere cirka 14 hk. Den lille elmotor kan understøtte og aflaste benzinmotoren, så der spares på brændstoffet.
Firehjulstræk hører sig til i en Suzuki af en vis størrelse. S-Cross kommer med All-Grip Select firehjulstræk med diverse køreindstillinger for bl.a. let terræn, sne og glatte veje. Både den forhjulstrukne og den firehjulstrukne S-Cross kan leveres med enten manuel gearkasse eller 6-trins automatgear.
Interiøret i S-Cross er hverken vovet eller sprudlende. Ingen kommer ved en fejl til at tro, at de sidder i en Audi. Suzuki går efter soliditet og holdbarhed, ikke prangende luksus.
S-Cross kommer med mange kendte elementer omkring førerpladsen. Digital instrumentering ser, ganske usædvanligt, ikke ud til at være en del af den nye model. Rattet, konsollen til klimabetjening, knappen til motorstart og meget andet er alle hyldevarer fra andre modeller.
Men infotainmentsystemet er helt nyt. Suzuki har trængt til en opgradering fra det nuværende system. Trægt og med grafik som for 15 år siden. Det nye system har en højere placeret touchscreen på 9″, og grafik og menustruktur virker langt mere nutidige.
S-Cross kommer med sikkerhedssystemer baseret på både kamera og laser. Automatisk nødbremse, aktiv sporassistent, adaptiv fartpilot og meget mere vil være standard, mens 360 graders kamera vil kunne fås i visse varianter. Den danske importør går efter priser fra cirka 235.000 kr. – En prisstigning på cirka 10.000 kr., som inkluderer mere udstyr som 17″ alufælge og bakkamera.
Den lille elektriske Renault 5 E-Tech Electric med rækkevidde op til 410 kilometer fås på privatleasing fra 2.995 kr. Alle varianter er med i privatleasingvarianter, og engangsydelsen er 4.995 kr.
Den elektriske Ford Explorer har høstet ros for at udnytte det fulde potentiale af den VW-platform, den er bygget på. Spørgsmålet er bare, om det er nok til at hamle op med en stærkt prissat Renault Scenic E-Tech Electric?
2025 er skudt i gang og vi tager et kig ind i fremtiden for elbiler. Udviklingen er rødglødende, så du skal holde fast for at følge med.
Kia EV3 er Årets Bil i Danmark 2025, og Bilbasens første test af basismodellen til 269.999 kr. viser, at den kompakte elbil gør det fremragende.
Den nye udgave af Lexus’ luksus-SUV har fedt design, tonsvis af udstyr og en attraktiv pris. Men affjedringen og drivlinjen i plug-in hybriden hænger ikke sammen.
Elbiler er kommet for at blive! Det vælter ind med nye modeller på markedet i Danmark, og vi har lavet en liste med alle elbiler i Danmark i 2024 – inklusive priser og rækkevidde på de forskellige modeller.