Kategorier
Elektrisk Video

Købt! Brugt Tesla S giver eksperterne udfordringer

Alex og Esben bliver stillet en svær opgave i episode 2 af Købt!, hvor de forsøger at gætte prisen på en brugt Tesla S. Er du bedre til at gætte end eksperterne?

Af: Jacob Dalby / d. 30. november 2020

Tesla S er indbegrebet af bilindustrien i det 20. århundrede. Fremtiden stod pludseligt foran os, da elbilen Model S blev præsenteret med en elektrisk rækkevidde, der rent faktisk kunne bruges i hverdagen – og til en pris, hvor flere kunne være med.

Få indsigt i hvordan forhandlerne vurderer en bil og gæt om kap med eksperterne Alex og Esben om prisen på en brugt Tesla S fra 2015 i episode 2 af Købt!

SE OGSÅ | Købt! Episode 1

I Bilbasens nye programserie dyster 24 bilforhandlere og eksperter i 12 programmer om hvem, der er bedst til at vurdere, hvad en bil er købt for. Og det er ikke nogen nem opgave, som eksperterne bliver sat på. Bilerne kan være handlet for år tilbage, og nogle af bilerne er ikke ligefrem i den klassiske kategori.

Deltagerne

Alex Aunsbjerg

Indehaver, Aunsbjerg

Alex fortæller:

Aunsbjerg er et levende og dynamisk bilhus, og vi er med helt fremme i bilbranchen, som er i rivende udvikling. I fremtiden er det ikke nok, at have en billøsning til alle. Du skal have bil på den måde, som passer bedst til dig – og derfor arbejder vi seriøst for at være Danmarks mest fleksible bilhus.

Vi har mere end 90 års erfaring og fire bilhuse, der dækker store dele af Jylland. Aunsbjerg findes i dag på to adresser i Kolding samt i Horsens og Aarhus.

Esben Nissen

Direktør, Aunsbjerg

Esben fortæller:

Vores mission er at være bilhuset, hvor du altid får den fulde pakke – uanset om du drømmer om en nyere eller brugt bil, eller om en god servicepakke. Vi sælger flere bilmærker, og vi er autoriseret værksted for udvalgte mærker Peugeot, Citroën, Opel, Mazda og Suzuki.

Vi har altid fokus på udvikling, og vi er rigtig stolte af vores servicepakker. Servicepakkerne er til for at holde din bil kørende så lang tid som muligt – og med et hold af faguddannet personale, der er specialister i netop dit bilmærke, tør vi godt love, at du bliver godt kørende.

Vært

Trine Krastrup

Trine har været en del af bilbranchen siden hun kunne gå. Til at starte med i sin fars bilforretning i Vordingborg, der blandt andet solgte Mitsubishi, Skoda, Mercedes-Benz og Kia. Senere tog Trine styringen i forretningen som direktør i fire år for herefter at flytte til Australien og hjælpe en bilhandler med en mere europæisk tilgang til at drive bilforretning. Siden har Trine arbejdet med PR som PR Manager hos både Kia, Citroën DS og Mitsubishi.

I dag er Trine storyteller med sit eget univers, MsTory, hvor hun blandt andet hjælper de danske bilimportører med diverse arrangementer.

Bilen

Tesla Model S

Modelår: 2015

Km: 82.000

Se flere Tesla S på Bilbasen

Tidligere episoder

EPISODE 1

Af Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.