Kategorier
Video

Købt! Sensation i 3. episode med smuk BMW 2800 CS

Den smukke BMW 2800 CS forfører sælgerne i 3. episode af Købt! Alligevel rammer én af sælgerne overraskende tæt på prisen, den er købt for.

Af: Jacob Dalby / d. 14. december 2020

BMW 2800 CS – dengang som nu en fantastisk smuk bil. Når man ser den, er det mest bemærkelsesværdige letheden i designet. Moderne biler har høje hoftelinjer og lave ruder for at få bilen til at se muskuløs ud. En BMW 2800 CS (modelkode E9) er diametralt modsat.

Her er ingen b-stolpe efter døren og c-stolpen er ekstremt spinkel. Sideruderne ser enorme ud, og der er frit udsyn til den smukke kabine. Selvom den var ekstremt potent for sin årgang, så er fremtoningen elegant og næsten venlig. En perfekt sommercruiser.

SE OGSÅ | Købt! Episode 2

I Bilbasens nye programserie dyster 24 bilforhandlere og eksperter i 12 programmer om hvem, der er bedst til at vurdere, hvad en bil er købt for. Og det er ikke nogen nem opgave, som eksperterne bliver sat på. Bilerne kan være handlet for år tilbage, og nogle af bilerne er ikke ligefrem i den klassiske kategori.

Det burde ikke være muligt, men alligevel rammer én af sælgerne overraskende tæt i tredje episode af Købt!

Deltagerne

Henrik Bollerslev

Indehaver, Lindholm Biler AS

Henrik fortæller:

Hos LINDHOLM BILER har vi i 40 år været leverandør af topklargjorte biler til skarpe priser. Og med et årligt salg på mere end 2500 biler, ved vi hvad der skal til for at tilfredsstille den kræsne forbruger.

I vores forretning i Viborg har vi altid 250 nyere biler at vælge imellem, og i Aarhus og Fredericia står der altid mindst 75 nyere, topklargjorte biler. Alle er de omhyggeligt udvalgt for at leve op til Lindholm-standarden.

Daniel Kastberg

Direktør, Kastberg Biler

Daniel fortæller:

Tillid er nøgleordet ved køb af brugte biler, kunden skal føle sig tryg fra start til slut.

Det er derfor vores pligt at yde en ekstraordinær service for alle vores kunder uanset bilens pris. Kunderne skal have den samme gode behandling.

Kastberg Biler er landskendt for at sælge billige biler. Jeg startede firmaet i 2017, og det har sidenhen taget fart! Vi er specialister i bilsalg op til 100.000 kr. – og så er vi ret stolte over at have over 100.000 følgere på Facebook.

 

Vært

Trine Krastrup

Trine har været en del af bilbranchen siden hun kunne gå. Til at starte med i sin fars bilforretning i Vordingborg, der blandt andet solgte Mitsubishi, Skoda, Mercedes-Benz og Kia. Senere tog Trine styringen i forretningen som direktør i fire år for herefter at flytte til Australien og hjælpe en bilhandler med en mere europæisk tilgang til at drive bilforretning. Siden har Trine arbejdet med PR som PR Manager hos både Kia, Citroën DS og Mitsubishi.

I dag er Trine storyteller med sit eget univers, MsTory, hvor hun blandt andet hjælper de danske bilimportører med diverse arrangementer.

Bilen

BMW 2800 CS / E9

Modelår: 1971

Km: 160.000 km

Se flere klassiske BMW’er på Bilbasen

Tidligere episoder

EPISODE 1

EPISODE 2

Af Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.