maj 31, 2024

Lavere pris: Audi Q6 Performance med baghjulstræk til 589.990 kr.

Basisudgaven af Audis nye Q6 E-Tron kommer nu som Q6 E-Tron Performance med baghjulstræk og 306 hestekræfter. Det giver ikke kun en langt lavere pris, men også en længere rækkevidde.

TEKST Morten Bek FOTO PR

Den længe ventede Audi Q6 E-Tron blev præsenteret i marts, og tyskerne havde med det samme tilknyttet priser til den vigtige nyhed. Med firehjulstræk, 388 hestekræfter og batteri på 94,9 kWh starter Q6 E-Tron Quattro på 659.990 kr.

Audi har allerede ved premieren lovede billigere varianter. Billigere varianter, som har en enkelt elmotor og dermed kun trækker på baghjulene. Den første af dem er lige landet på prislisten, og den skærer 70.000 kr. af prisen i forhold til den billigste firehjulstrækker.

Q6 E-Tron Performance, som den baghjulstrukne variant hedder, starter på 589.990 kr. Der er samme størrelse batteri med i pakken som i Quattro-modellen, men med en motor mindre kører Performance-udgaven længere: 633 km på en opladning. Quattro’en står til 617 kilometer.

Og kræfterne i den nye Performance-udgave? Det er mere performance i form af længere rækkevidde, end det er høj ydelse, men til trods for reduktionen i elmotorer er der stadig 306 hk i den nye variant. Den må lade med lidt lavere styrke end firehjulstrækkeren: 260 mod 270 kW. En detalje af de helt små, som da heller ikke koster mere end et minut på opladningstiden.

Tre udstyrsvarianter

Q6 E-Tron Performance følger Q6 E-Tron Quattro, når det kommer til udstyrsniveauer. Der er tre, og Audi lægger ud med Progress, og så bygger man ellers på med Progress Plus og den dyreste, Ultra.

Progress-udgaven til 589.990 kr. kommer blandt andet med 360 graders kamera, adaptiv fartpilot, udvidet parkeringsassistent, nøglefri betjening, el-betjent ladeklap, el-betjent bagklap og automatisk klimaanlæg.

Progress Plus til 619.990 kr. udvider standardudstyret med matrix-LED-forlygter, el-justerbare forsæder (hukommelse for førersæde og sidespejle), sportssæder, pro-aktiv passagerbeskyttelse, MMI-display til underholdning foran passagersædet og S-sportsundervogn.

Ultra-varianten topper med en pris fra 674.990 kr. Den kommer så til gengæld med luftaffjedring, digitale OLED-baglygter, 20″ alufælge, S Line-interiør og -eksteriør, el-justerbart rat og meget mere. Som de øvrige varianter kan Q6 E-Tron Performance allerede nu bestille.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Brugte biler fra Audi til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS