juni 15, 2016

Le Mans: Den ultimative guide

Et af årets absolutte motorsportshøjdepunkter står for døren: 24 timers løbet på Le Mans. Skal du også bruge hovedparten af et døgn foran fjernsynet, har vi fundet en lille service, der sikrer dig overblikket. Også når trætheden begynder at melde sig. Med 60 biler fordelt over 4 forskellige klasser, er der rigeligt at holde øje med.

LE MANs bilbasen

Dunlop har nemlig lavet en usædvanlig detaljeret guide til det komplette Le Mans-felt. Alt, du skal gøre, er at hente guiden som PDF og printe den ud, og så er du klar til at fortælle vennerne, hvem der kører i 911’eren med nummer 89.

LÆS OGSÅ McLaren P1: Lease eller køb på Bilbasen

0003

Guiden indeholder al tænkelig info, du måtte have brug for. Og du behøver ikke engang at rejse dig fra sofaen for at føle dig som Le Mans-ekspert. Guiden er ganske gratis og kan hentes her. Det anbefales, at den udskrives i A3 format.

Bilbasen ønsker alle et godt Le Mans.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS