Kategorier
Forbrugerstof Nyheder

Ny serie: Vis os din helt specielle bil

“Dig og din bil” er en ny serie på Bilbasen, hvor vi søger glade bilejere og deres fede, sjove, skæve, grimme, lækre bil. Du bestemmer.  Læs mere om konceptet og udfyld en formular her.

Af: Esben Skrumsager / d. 17. juni 2019

Her på Bilbasens blog vil gerne møde nogle af jer, der har en helt speciel bil holdende i garagen. Det kan være, den er ekstraordinært dyr, grim, hurtig, rummelig eller luksuriøs? Eller at den kører på et brændstof, som ingen nogensinde har hørt om før?

Der er ingen specifikke krav til din bil, og du behøver ikke overlade rattet til os, men hvis vi falder for din bil, skal du gerne være indstillet på at medvirke i en video eller en artikel med billeder her på bloggen.

Lyder det interessant? Smid en kort beskrivelse sammen med et par billeder og dine kontaktinformationer på formularen i linket herunder, så vender vi tilbage, hvis det bliver relevant.

Mvh. redaktionen på Bilbasen

MIG OG MIN BIL – UDFYLD FORMULAR HER

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.