InspirationUnderholdning

Ny serie: Vis os din helt specielle bil

Af i Inspiration, Underholdning
“Dig og din bil” er en ny serie på Bilbasen, hvor vi søger glade bilejere og deres fede, sjove, skæve, grimme, lækre bil. Du bestemmer.  Læs mere om konceptet og udfyld en formular her.

Af: Esben Skrumsager / d. 17. juni 2019

Her på Bilbasens blog vil gerne møde nogle af jer, der har en helt speciel bil holdende i garagen. Det kan være, den er ekstraordinært dyr, grim, hurtig, rummelig eller luksuriøs? Eller at den kører på et brændstof, som ingen nogensinde har hørt om før?

Der er ingen specifikke krav til din bil, og du behøver ikke overlade rattet til os, men hvis vi falder for din bil, skal du gerne være indstillet på at medvirke i en video eller en artikel med billeder her på bloggen.

Lyder det interessant? Smid en kort beskrivelse sammen med et par billeder og dine kontaktinformationer på formularen i linket herunder, så vender vi tilbage, hvis det bliver relevant.

Mvh. redaktionen på Bilbasen

MIG OG MIN BIL – UDFYLD FORMULAR HER

Spørg redaktionen

Vores dygtige journalister vil nødig kaldes eksperter, for på mange måder er de jo bare en håndfuld bilglade tosser som så mange andre. Men utallige års erfaringer med test af biler har trods alt kastet lidt viden af sig, og den deler de meget gerne ud af.

Har du et spørgsmål til redaktionen, kan du sende det ind, ved at trykke herunder. Så vil de efter bedste evne forsøge at give et svar, du kan bruge til noget.

Stil dit spørgsmål til redaktionen