Kategorier
Elektrisk Nyheder

Forvirring om anhængertræk til Tesla Model 3

Tesla Model 3 er blevet opdateret i en 2021-model, hvilket betyder småændringer i specifikationerne. Men særligt ét område har givet anledning til forvirring: Anhængertræk. Det kan nemlig ikke længere vælges, når man specificerer sin Model 3 på hjemmesiden.

Af: Simon Hallenslev / d. 27. april 2021

Kan man få anhængertræk på Tesla Model 3, eller kan man ikke? Det er der mange, der gerne vil have svar på. Muligheden for at tilvælge anhængertræk, når man specificerer sin nye Model 3, er nemlig pist forsvundet fra Teslas hjemmeside.

Det er det norske bilmedie Motor.no, der er blevet gjort opmærksom på historien. Det er Tesla Klubber i både Norge og Sverige, der protesterer over for det anhængertræk, de ikke længere kan bestille, og som har fået historien til overfladen. Også den danske Tesla-klub, Tesla Owners Club Denmark, er opmærksomme på problematikken.

LÆS OGSÅ | 2021 oversigt: Se alle elbiler i Danmark og deres rækkevidde og pris

I et opslag på den danske Tesla-klub, der angiveligt viser en korrespondance mellem en dansk Tesla-ejer og en Tesla-sælger, beskrives det af sidstnævnte, at der i en periode ikke vil være mulighed for, at tilkøbe anhængertræk til sin nye Tesla Model 3 via hjemmesiden. Sælgeren forklarer ikke yderligere, hvorfor anhængertrækket er fjernet eller hvor lang denne periode strækker sig over.

Kan bestilles hos forhandler

Kommunikationschef for Tesla i Danmark, Sverige og Finland, Maria Lantz, fortæller til Bilbasen, at anhængertræk kun er fjernet fra menuen. Vil en kunde tilkøbe anhængertræk til sin nye Tesla Model 3, kræver det, at kunden retter henvendelse til en fysisk Tesla-butik. En ‘almindelig’ Model 3 uden anhængertræk kan bestilles som normalt på Teslas hjemmeside.

Hun udtaler: “Anhængertræk til Model 3 er et “off menu” tilvalg i en periode. Kunderne er varmt velkomne til at kontakte Teslas butikker, hvis de ønsker at aflægge en fabriksbestilling på en Model 3 med anhængertræk” og afslutter: “Model 3 uden tilvalget af anhængertræk bestilles helt online som vanligt“.

LÆS OGSÅ | Tesla Model S og X får kæmpe opdatering

Til spørgsmålet om, hvad der ligger til grund for, at anhængertrækket nu skal bestilles fysisk hos en Tesla butik, har Bilbasen ikke fået svar. Ordlyden af svaret fra den norske kommunikationschef for Tesla er meget lig ovenstående og besvarer heller ikke spørgsmålet om hvorfor, det er fjernet.

I Tesla-klubberne er det særligt det faktum, at Tesla, der ellers må betragtes som værende first-movers i forhold til at at sælge biler online, ændrer et vigtigt tilkøb som anhængertræk til at være en fysisk bestilling, der vækker undren.

Artiklen opdateres, såfremt der kommer nyt vedrørende de manglende anhængertræk på Teslas hjemmeside.

Vil du være sikker på at få en Tesla 3 med anhængertræk er der selvfølgelig rigeligt med brugte til salg på bilbasen.dk

Find brugte Tesla Model 3 med anhængertræk her.

Af Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.