Overraskende lugtfjerner til biler

Overraskende lugtfjerner til biler
21/06/2017 admin-bilbasen
coffee cup

Lugtfjernere til bilen har nogle gange ikke helt den ønskede virkning. De fleste af os kender vel lugten fra en sydlandsk taxa med flere Wunderbaum end stempler i servicebogen. Faktisk findes der en lidt overraskende lugtfjerner, der under alle omstændigheder er bedre end et parfumeorgie fra en luftfrisker.

Tyske Auto, Motor & Sport har testet lugtfjernere til bilen, og har fundet et overraskende alternativ til de kemiske produkter. I kategorien for produkter, der skal virke i længere tid, vinder en kop med malet kaffe over dedikerede lugtfjernere. Især når det gælder andre lugte end røg – her virker Freshwave røgfjerner trods alt bedre.

Prøv også eddike som lugtfjerner

Men til de andre ubehagelige lugte, der kan gemme sig i en kabine, så er en kop med tørt, malet kaffe altså bedst i test. Det er da et supergodt cowboytrick.

Auto, Motor & Sport har desværre ikke testet det mod en kop eddike, der også har lugtfjernende egenskaber – selvom kabine kan komme til at lugte lidt surt

lugtfjerner-til-bilen

Malet kaffe er en god lugtfjerner, når det ikke gælder røglugt

Klassikeren

Måske kender du det klassiske trick, der får biler til at lugte som ny bil: Nemlig at køre rundt med et nyt dæk i bilen. Selv om der er lidt om snakken, så er det altså ikke nogen behagelig lugt – så hellere kaffe.

 

Kender du et godt middel mod dårlig lugt?

 

Læs mere:

Forstå de fire fælder ved flexleasing

9 ting der gør mig glad i trafikken

 

Af Ebbe Sommerlund