Porsche 718 GTS
september 7, 2018

Video: Porsche 718 Boxster GTS er bilen til dig, der savner opmærksomhed

Det kan helt sikkert få alvorlige konsekvenser, hvis din mor har givet dig for lidt opmærksomhed som barn. Men forhåbentlig betyder det bare, at du køber en iøjnefaldende bil… som den her Porsche for eksempel.

Af: Anders Berner  / d. 7. september 2018

Bilen til den opmærksomhedskrævende. Den kommer i mange varianter. Er du på røven – som de fleste af os – skal du finde en bil på budget. Det kunne eksempelvis være Mercedes A-Klasse pakket ind i matsort folie. Eller endnu bedre… CLA-modellen, der snobber opad og ligner den CLS, du ikke har råd til.

Du kan også købe en Tesla. Nogle mennesker elsker den, mens andre hader den. Under alle omstændigheder er det en bil, der skaber opmærksomhed, og det er jo dét, det handler om her.

Og så er der den her…

Porsche 718 Boxster GTS – derfor er den bedre end 911

Der er mange, der mener, man skulle forbyde Porsche at bygge andet end 911’ere. Og jeg er egentlig enig. Men uden eksempelvis Cayenne havde Porsche ikke eksisteret i dag.

Og rent faktisk er Porsche 718 Boxster GTS efter min mening BEDRE end en Porsche 911. Hvorfor? Det kan du se lige her:

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS