Test og anmeldelserVideo

Video: Porsche 718 Boxster GTS er bilen til dig, der savner opmærksomhed

Af i Test og anmeldelser, Video
Det kan helt sikkert få alvorlige konsekvenser, hvis din mor har givet dig for lidt opmærksomhed som barn. Men forhåbentlig betyder det bare, at du køber en iøjnefaldende bil… som den her Porsche for eksempel.

Af: Anders Berner  / d. 7. september 2018

Bilen til den opmærksomhedskrævende. Den kommer i mange varianter. Er du på røven – som de fleste af os – skal du finde en bil på budget. Det kunne eksempelvis være Mercedes A-Klasse pakket ind i matsort folie. Eller endnu bedre… CLA-modellen, der snobber opad og ligner den CLS, du ikke har råd til.

Du kan også købe en Tesla. Nogle mennesker elsker den, mens andre hader den. Under alle omstændigheder er det en bil, der skaber opmærksomhed, og det er jo dét, det handler om her.

Og så er der den her…

Porsche 718 Boxster GTS – derfor er den bedre end 911

Der er mange, der mener, man skulle forbyde Porsche at bygge andet end 911’ere. Og jeg er egentlig enig. Men uden eksempelvis Cayenne havde Porsche ikke eksisteret i dag.

Og rent faktisk er Porsche 718 Boxster GTS efter min mening BEDRE end en Porsche 911. Hvorfor? Det kan du se lige her:

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.