Kategorier
Forbrugerstof Test og anmeldelser Video

Seat Arona: Vi kører Årets Bil i Danmark 2018

Af: Anders Berner  / d. 28. december 2017

En fjollet hue og en Seat Arona. Hvad har de to ting med hinanden at gøre? Det kan du blive klogere på her, hvor Anders Berner kører Årets Bil i Danmark 2018.

Seat Arona er jo en bizar biltype efter min mening. Der er alt for højt til loftet. Men måske giver det alligevel mening? Det undersøger jeg i videoen herunder.

Priserne begynder 170.000 kroner. Det er en fin pris, men der er altså også gjort nogle krumspring for at få prisen ned i det leje. Også det kan du blive klogere på i videoen herunder.

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.