Kategorier
Video

Sjove biler til under 200.000 kr

Af: Anders Berner  / d. 23. august 2017

Anders Berner fik ørerne i maskinen på Facebook, da denne video blev udgivet. En ville hellere brække en arm end køre i de biler, Anders anbefaler.

En anden mente at Anders Berner er blevet bestukket. Det sidste kan vi blankt afvise, mens vi naturligvis ikke kan vide om om nogen rent faktisk hellere ville brække en arm end køre i en VW up! TSI.

Grunden til balladen er at Anders Berner udpeger tre biler, som er sjove selvom de er forholdsvis billige. Se videoen her:

Se mere

Videotest: Anders Berner giver Kia Rio slag og klap

Video: Anders Berner kører VW Arteon

Af Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.