Kategorier
Video

Video: Slidt Honda eksploderer i værdi efter denne geniale reklame

Af: Esben Skrumsager  / d. 03. november 2017

En Honda fra 90’erne er måske ikke lige det, du går og drømmer om, men når du har set den her reklame, bliver du måske lige så forelsket, som vi er.

Hvad gør du, hvis kærestens slidte bil bare er umulig at komme af med? Du kan sætte den til salg for en mikroskopisk pris. Du kan også sende den til skrot. Men hvis du er smart, så får du lige en af dine kammerater til at hjælpe med at lave en fed video, og så tjener du kassen på bilen!

Max Lanman fra Los Angeles i USA forsøgt sig med sidstnævnte, og tilsyneladende var det en rigtig god idé. Han har sat bilen til salg på eBay med en startpris på bare 499 dollar, hvilket svarer nogenlunde til en skrotpræmie i Danmark. Men på under et døgn er prisen stukket helt af.

I Danmark er der adskillige Accord-modeller til salg, som både er nyere og har langt færre kilometer på tælleren. Men alligevel er der ingen af dem, der prismæssigt kan hamle op med den slidte Honda Accord fra reklamen. I hvert fald ikke hvis det gælder om at have den dyreste pris.

Så populær er den gamle Honda på auktion

Den 21 år gamle bil har i skrivende stund et højeste bud, der lyder på over 20.000 dollar, hvilket svarer til mere end 130.000 kroner. Trækker vi så de danske afgifter med ind i regnestykket, så lander prisen altså langt over de 214.900 kroner, som den dyreste Honda Accord på Bilbasen lige nu står til.

Her kan du se alle Honda Accord til salg på Bilbasen lige nu

I USA koster en ny Honda Accord ifølge Motor1.com ca. 23.000 dollar. Så det ser ud til, at der rent faktisk er nogen, der vil betale næsten det samme for den 21 år gamle model.

Kvinden i reklamen er i øvrigt ikke hende, der har bilen til salg. Og desuden oplyses det, at man ikke får katten med i prisen. Her kan du se bilen på eBay.

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.