juni 24, 2024

Spar 111.000 kr. på Kia Niro EV

Kia skal have hjælp til at rydde lageret med Niro EV-modeller. Der er op til cirka 111.000 kr. i besparelser, men det handler udelukkende om fuldt udstyrede varianter og ikke basisudgaver.

TEKST OG FOTO Morten Bek

Kia skal have plads på lageret og sender Niro EV på udsalg. Hvad pladsen skal bruges til, fortæller Kia ikke om i sin pressemeddelelse, men måske der skal gøres plads til nye udstyrsvarianter eller til den nye EV3, som allerede i efteråret kommer til Danmark.

Lagerrydningen, som Kia kalder kampagnen, giver besparelser på Niro EV på op til 111.493 kr., og det er en massiv besparelse for en model, som koster 386.392 kr. Så spørger du måske, helt oplagt, om en Niro EV virkelig har kostet 386.392 kr. Det har den, men kun fordi den står med højeste udstyrsniveau og en masse ekstraudstyr. Der er også udsalg på varianter, som har kostet helt op til 399.893 kr., men her sparer man ikke helt så mange penge.

Basisudgaven af Niro EV, Inspire med et pænt udstyrsniveau, koster 314.900 kr. Den er der ingen besparelser på. Hvis man forestiller sig en besparelse på den variant på 111.493 kr., ville kunderne vælte ind i butikkerne, men det er altså noget, man bare kan forestille sig.

204 hk og rækkevidde op til 460 kilometer

Kia Niro EV har efterhånden været på markedet i nyeste udgave i et par år, og mens den stadig er tidssvarende på de fleste områder, er konkurrenterne begyndt at overhale den på rækkevidde og opladningshastighed. Med en rækkevidde op til 460 kilometer og maksimal ladehastighed på bare 72 kW får Niro EV tæsk af biler som Ford Explorer og Renault Scenic E-Tech Electric – biler med rækkevidde op til henholdsvis 602 og 625 kilometer.

Men med besparelser op til 111.493 kr. for varianter med rigtig meget udstyr har Kia fundet det tunge skyts frem. Det er Upgrade-udgaver med ekstraudstyrspakker i varierende mængder, der sælges fra 274.900 kr.

Niro EV Upgrade med metallak, Parkerings-pakke, Komfort-pakke, head-up-display og meget, meget andet koster 274.900 kr. Her er el-betjente forsæder med ventilation, varme i bagsædet, el-betjent bagklap og meget andet.

Til 284.900 kr. har Niro EV Upgrade udstyret nævnt herover, og så har den dertil Infotainment-pakke, så man har Harman Kardon-lydanlæg til at gøre køreturen endnu bedre.

Den dyreste udsalgsvare er Niro EV Upgrade med alt nævnt herover plus soltag. Prisen for den variant er 289.900 kr., og den står med alt det ekstraudstyr, der findes på prislisten.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Brugte Kia Niro EV til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS