oktober 25, 2023

Tesla Model Y til under 4.000 kr. på privatleasing

Tesla er ikke færdige med at tromle sig igennem det danske marked. Nu kan du nemlig få Tesla Model Y på privatleasing til en super skarp pris.

TEKST Simon Hallenslev FOTO Morten B. Bek

Det var nærmest en historisk begivenhed, da Tesla i januar hakkede helt op til 30 procent af deres priser. Både baseret på mængden af omtale, som prisjusteringen skabte, men også på den betydning, den fik.

Siden har Tesla solgt biler, som var det lokumsruller under coronanedlukningen. I oktober blev bil nummer 50.000 leveret i Danmark, mens Tesla Model Y netop i dag har slået den hidtidige danske leveringsrekord. Alene i år er der langet 12.940 eksemplarer over disken, og det er altså mere, end nogen anden bilfabrikant har præsteret herhjemme.

En Tesla Model Y kan i dag gafles for 382.490 kr. og de ovennævnte præstationer bevidner, at dét er en skarp pris. Alligevel gør Tesla nu deres bestseller endnu mere relevant ved at tilbyde den på en skarp privatleasingaftale til 3.795 kr.

3.795 kr. for en Tesla Model Y

Hvis ikke finanserne er til at punge ud med 382.490 kr. for en ny Model Y, så kan man nu nøjes med at betale 15.000 kr. i førstegangsydelse med en fast månedlig privatleasingydelse på 3.795 kr. over en periode på 36 måneder med 15.000 km om året. Samlet pris i perioden bliver 151.620 kr.

Leasingkontrakten på tre år kan opsiges efter 11 måneder med blot én måneds varsel. Udgifter til service og vedligehold er indeholdt i leasingaftalen og inkluderer ting som rensning og smøring af bremser samt udskiftning af luftfilter.

Bilen, der udbydes på denne aftale, er en Tesla Model Y med baghjulstræk og 455 km i rækkevidde. Den kommer med udstyr som Autopilot, varme i rat-, for- og bagsæder, et velspillende lydanlæg med 13 højtalere og anhængertræk til 1.600 kg.

Tesla Model Y bygges i dag på fabrikken i Berlin, hvorfor leveringstiderne ifølge Tesla selv kan holdes korte. Bestiller du din Model Y på privatleasing i dag, hvad end det er baghjulstræk, Long Range eller Performance, er den anslåede leveringstid 2-3 uger.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Find Tesla Model Y til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS