BMW M5
februar 9, 2018

TV: BMW M5 har fesent firehjulstræk – sådan gør du den sjov at køre i

Af: Anders Berner  / d. 9. februar 2018

BMW M5 har altid været en hurtig bil. Og da en ny M5 aldrig må være langsommere end forgængeren, er den nye rigtig hurtig! Men du skal selv gøre den sjov.

En BMW M5 med firehjulstræk. Står verden ikke længere? Har BMW forvandlet deres M5 til en Audi RS6-kopi? – du ved, den der lynhurtige Audi som er røvsyg at køre stærkt i.

LÆS OGSÅ: Kongen af premium: Stor brugttest af BMW 5-serie Touring

Karosseriet er nyt, men du skal være BMW-nørd for at se det. Under hjelmen ligger en let opgraderet udgave af forgængerens 4,4-liters V8’er. Men denne gang med 600 hk i stedet for 560.

Og heldigvis kan du relativt let skrue ned for trækket på forhjulene, og så begynder galskaben alligevel at minde om noget, der hører hjemme i en BMW M5.

Hvis du er mere til en af de ældre generationer uden firehjulstræk, kan du lige nu finde adskillige lækre eksemplarer til salg på Bilbasen.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS