Test og anmeldelserVideo

Kia Ceed: Berner tester bilen, der får dig til at lyve

Af i Test og anmeldelser, Video
Kia Ceed er kommet i en spritny udgave. Berner er meget imponeret, men den sydkoreanske bilproducent har stadig en ting eller to at lære fra de tyske kolleger.

Af: Anders Berner  / d. 12. oktober 2018

Vægttab, fjernsynsvaner og det der er værre. Der findes masser af områder, hvor en hvid løgn i ny og næ kan være at foretrække. Men de hvide løgne tager overhånd, hvis det bliver en nødvendighed, hver gang du sætter dig bag rattet på din nye bil.

Men det er ikke desto mindre tilfældet. I hvert fald hvis du har fået fingrene i en ny Kia Ceed. Den friske sydkoreaner er på mange måder en utrolig vellykket bil, men som du kan se i videoen her, er der altså stadig nogle detaljer, som gør bilen ualmindeligt irriterende:

Finalist til Årets Bil

Men på trods af de irriterende detaljer i bilen, skal der altså ikke lægges skjul på, at den nye Kia Ceed er en utrolig vellykket bil. Det understreges af, at bilen sammen med fire andre nye biler netop er nomineret til titlen som Årets Bil i Danmark 2019.

Om den vinder eller ej, finder vi ud af til januar, men modellen kan faktisk allerede bryste sig af en Årets Bil-titel. Den seneste generation Ceed formåede nemlig at trumfe de andre i finalen i 2011, hvor Kia Ceed blev kåret til Årets Bil i Danmark.

Der er lige nu mere end 400 Ceed til salg af på Bilbasen. Herunder kan du se nogle af de andre Kia-modeller, der lige nu er til salg i Danmark.

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.