Mercedes-Benz E-Klasse
marts 12, 2018

TV: Denne Mercedes med 613 heste er AMG-vanvid til farmand

Mercedes-Benz E AMG S er noget nær det mest vanvittige isenkram, du kan købe fra fabrikken i Stuttgart. Vi tester den…

Af: Anders Berner  / d. 9. marts 2018

Den vejer to tons, har 613 hestekræfter, og så er det en familiebil. På en måde i hvert fald.

Problemet er bare, at risikoen for at blive køresyg er overhængende, for monsteret æder dæk og asfalt, og så sætter den en skræk i livet på sarte sjæle, når den går fra 0 til 100 km/t på 3,4 sekunder.

Lyder det for vildt til at være sandt? Se med i videoen her, hvor vi tester, hvor hurtig den store Mercedes-Benz E-Klasse er i AMG S-versionen.

SE OGSÅ: Video: Mercedes X-Klasse på japanske kopidele overrasker

Skal du se, hvad svinet koster som brugt? Søg efter Mercedes E63 til salg på Bilbasen.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS