november 1, 2023

To måneder med 50.000 kroners rabat på Renault Megane E-Tech

Nytårsaften udløber et nyt tilbud fra Renault. Frem til årsskiftet sparer man op til 50.100 kr. på den elektriske Megane E-Tech 60 kWh, som i perioden fås fra 319.990 kr.

TEKST OG FOTO Morten B. Bek

Hvad er den rigtige pris for en ny bil? Alle bud er gode bud, for det afhænger af så mange forskellige ting, at der ikke er et svar. Men det er nok ikke helt skævt at sige, at lave priser kan gøre noget rigtig godt for salget af en bilmodel. Tesla Model Y viser effekten ved at lande på den “rigtige” pris.

Hos Renault, synes vi, har den rigtige pris på den elektriske Megane E-Tech kun været at finde på privatleasing, mens udsalgspriserne er for høje. Til 3.895 kr. om måneden (engangsydelse 0 kr.) på privatleasing er den elektriske franskmand konkurrencedygtig, og derfor er de fleste Megane E-Tech indregistreret i Danmark kørende på privatleasing.

Renault vil også gerne sælge nogle Megane E-Tech til danskerne. En prisnedsættelse på op til 50.100 kr. gør Megane E-Tech langt mere konkurrencedygtig overfor Cupra Born, MG4 og VW ID.3. Det er ikke en rabat, der varer ved: De lavere priser gælder biler på lager i Danmark, og de skal være indregistreret inden årsskiftet, hvor afgiften på elbiler stiger.

319.990 kr. er tættere på den “rigtige” pris

Det er kun to udgaver af Megane E-Tech, Renault kører kampagne på. Men det er de to helt rigtige modelvarianter, der er kampagne på. Begge udgaver er med 220 hk og batteriet på 60 kWh (rækkevidde op til 442 kilometer), og der er ikke tilbud på basisudgaven med 130 hk og batteri på 40 kWh eller versionen med 130 hk og batteri på 60 kWh.

Renault springer også over at give rabat på Megane E-Tech 60 kWh/220 hk med basisudstyret Equilibre – helt specifikt sparer man penge på Megane E-Tech 60 kWh/220 hk med Techno-udstyr eller med Iconic-udstyr.

Megane E-Tech 60 kWh/220 hk Techno-udstyr koster i kampagneperioden 319.990 kr. mod normalt 370.090 kr. Det er 50.100 kr. sparet, og det placerer Megane E-Tech lige op af Cupra Born 58 kWh/204 hk og VW ID.3 58 kWh/204 hk. På udstyr så Techo-udgaven meget tilfredsstillende: 20″ alufælge, adaptive LED-forlygter, bakkamera, varme i rattet, infotainment med 12″ touchscreen og Google-system.

Iconic-udgaven, den anden udgave med rabat frem til 31/12, koster normalt 390.090 kr. Kampagneprisen lyder på 339.990 kr., så også her er der 50.100 kr. at hente. De 20.000 kr. mere i forhold til Techno-udgaven køber blandt andet Harman Kardon-lydanlæg, parkeringsassistent, el-justerbare forsæder med massage, paneler med indlæg i nuo-træ (“blødt” ægte træ), indtræk i læder og karrosseri i to farver.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Brugte biler fra Renault til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interresant

BMW iX1 sniger sig ned på 395.000 kr.

Den elektriske iX1 – og søstermodellen iX2 – er faldet 25.000 kr. Med priser fra 395.000 kr. står elbilerne bedre i et marked med hård konkurrence, men der er stadig plads til forbedringer.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS