Kategorier
Nyheder Ugens fund

Ugens fund: Sprød autocamper med alt til dit næste offroad-eventyr

Den her unikke Mercedes-Benz Sprinter med firehjulstræk er en håndbygget autocamper til parret, som gerne vil overnatte diskret i naturen, hvor almindelige autocampere ikke har en chance!

Af: Esben Skrumsager  / d. 24. juli 2018

Der er en fantastisk frihed forbundet med at kunne køre hvorhen man vil, og med en autocamper kan man nemt slå lejr. Det er dog de færreste autocampere, der kan begå sig udenfor asfaltens hvide striber, men nu er en af de få firehulstrukne autocampere i Danmark kommet til salg. Du kan se den her på Bilbasen, hvis den altså ikke er solgt i mellemtiden.

Konstruktionen er nøje gennemtænkt med fokus på et hyggeligt, komfortabelt men enkelt ophold tæt på naturen. Der kan laves mad i bilen. Men udgangspunktet er udendørs madlavning over bål, grill eller gasblus.

Solceller på taget gør den grønne autocamper selvforsynende med strøm til lys, køl og oliefyr. Ifølge sælger er det faktisk nok til at holde de to store batterier i bilen fuldt opladt.

Sådan er den terrængående autocamper udstyret

Billederne herunder sige mere end adskillige ord, men det er trods alt ikke alle detaljerne på den imponerende udstyrsliste, der er sådan lige til at se. Under det grønne ydre finder vi blandt andet et soverum med to køjer, separat toiletrum, køleskab, minivask med vandhane, flytbart gasblus, LED-lys overalt indendørs og ikke mindst en effektiv Webasto-luftvarmer på 4000 Watt, der sørger for den rette temperatur i kabinen.

TIL SALG: Søg efter autocampere på Bilbasen

Hvis det store skrummel synes som en stor mundfuld at manøvrere rundt med i terrænet, kan du få hjælp af bakkameraet. Og Garmin Camper-navigationen på den 7″ store skærm sørger for, du ikke farer vild.

Som det ses på billederne, er der bagpå bilen monteret diverse hjælperedskaber til en tur i terrænet. Men det kommer nok sjældent i brug. For selvom bilen som udgangspunkt kører med baghjulstræk, så har den tilkoblingsbart firehjulstræk, reduktionsgearkasse, og differentialespærer på bagakslen, som hjælper dig igennem de fleste situationer.

LÆS OGSÅ: 3 x autocamper: Sådan bliver du klar til roadtrip med vennerne

Så hvis du drømmer om at tage på eventyr i en autocamper – men ikke orker det klassiske campingplads-liv – så er løsningen lige her.

Se bilen på Bilbasen.

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.