november 16, 2023

Ugens fund: Bendtners beslaglagte Porsche

Denne Ugens funds tidligere ejer deler måske vandene, men god smag i biler har han altid haft. Nu kan du eje Nicklas Bendtners Porsche Taycan Turbo S.

AF: Zacharias Lund FOTO: Salgsbilleder

Man skulle tro det var fart, der havde kostet den tidligere danske landsholdsangriber bilen. Med 625 hk og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 2,8 sekunder kommer man hurtigt op i hastigheder, der rimer på vanvidsbilisme. Årsagen til Bendtners beslaglæggelse er dog en helt anden.

Med lidt fornuft kunne Bendtner let have beholdt sin ‘Dolomite Silver‘-lakerede Porsche Taycan Turbo S. Det var dog ikke tilfældet, og nu kan du blive ejer af netop den bil, som den danske fodboldspiller har brugt i sin dagligdag indtil den blev beslaglagt af ordensmagten.

Læs med og bliv klogere på den elektriske Porsche med den særlige tidligere ejer her.

God smag i biler

Lord Bendtner har et ganske flot fodbold-CV, men han har et mindst lige så flot Auto-CV. Gennem tiden har Bendtner kørt alt fra Aston Martin DBS til Porsche Cayenne Turbo, såvel som Mercedes SLS AMG og Ferrari F430

Bendtner var sågar tæt på at erhverve sig en Rolls Royce Wraith, men fornuften kom dog til ham, da det var midt i coronaepidemien, hvor tiderne var uvisse. Måske heller ikke det smarteste tidspunkt at bruge over fire millioner på en bil. 

Hans valg af elbil er nu heller ikke skidt. Denne Ugens fund er en af de federe elbiler på markedet, hvis ikke den fedeste. Den er også blandt de hurtigste, hvor den kun ser sig slået af Tesla Model X og S Plaid

Porsche Taycan Turbo S

Motor: 2 x elmotor
Ydelse: 625 hk (761 hk i overboost)
0-100 km/t: 2,8 sek.
Tophastighed: 260 km/t
Rækkevidde: 417 km (WLTP)
Vægt: 2.295 kg
Mål (L/B/H): 496/197/138 cm


Bendtners beslaglæggelse

Det er ikke kun vanvidskørsel, der gør, at man kan miste bilen i Danmark. Bendtner har før i tiden haft en lidt tung speederfod og når man i 2013 får frataget sit kørekort for spirituskørsel og mister retten til at køre bil i tre år, hvad gør man så? 

Man tager selvfølgelig til Storbritannien måneden efter og erhverver sig et britisk kørekort. Her har man jo ikke mistet retten til at køre…

Da Bendtner igen må køre bil i 2016, bruger han sit britiske kørekort. Det har hans advokat fortalt ham, er lige så gyldigt og gældende som et dansk kørekort. Det er desværre ikke tilfældet. Da Bendtner første gang bliver stoppet i 2020 og sigtet for at køre uden gyldig førerret og manglende generhvervelse, skulle de vise sig at være starten på en række sigtelser. 

Man skulle tro, at det ville få manden til at generhverve sit danske kørekort. Næh nej. Hele seks kendelser senere, hvoraf fire af dem er sigtelser for kørsel uden førerret og de to andre for hastighedsovertrædelser, mister Bendtner sin 2,4 millioner kroner dyre Porsche Taycan Turbo S og får en bødestraf på 40.000 kr. 

Porsches elektriske satsning

Udover at være Bendtners tidligere bil er denne Ugens fund også en stor satsning fra Porsches side. Taycan er Porsches første fuldelektriske bil. Et brand som Porsche, der har en stor fortid med ikoniske benzinbiler, kastede sig simpelthen ud i at lave en elbil. Puristerne var ved at falde ned af stolen.

Porsche præsenterede i 2015 ‘Mission E’, der var koncept-udgaven af Porsche Taycan. Fire år senere præsenterede de den endelige version. Taycan har siden fået en mere terrængående stationcar-variant i form af Cross Turismo og en normal stationcar i form af Sport Turismo.  

Porsche har skabt en elbil, man gerne vil eje. Selv dem, der kalder elbiler for støvsuger eller toastere, vil gerne eje en Porsche Taycan. Ja, selv Tesla-ejerne skuler mod Porsche Taycan-ejerne, når deres klinger krydses ved ladestanderen. 

Skal du have den fedeste elbil på markedet og samtidigt kunne sige, at du ejer Nicklas Bendtners beslaglagte bil, så skal du slå til på denne Ugens fund, der opfylder begge de krav. 

Du kan blive den glade elbilejer for 1.499.990 kr. Det er H-biler, der vandt auktionen om Bendtners beslaglagte bil, der nu har den til salg og du kan opleve den her. 

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Flere Porsche Taycan til salg på Bilbasen.

Andre fandt dette interresant

BMW iX1 sniger sig ned på 395.000 kr.

Den elektriske iX1 – og søstermodellen iX2 – er faldet 25.000 kr. Med priser fra 395.000 kr. står elbilerne bedre i et marked med hård konkurrence, men der er stadig plads til forbedringer.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Zacharias Lund

Zacharias er ved at uddanne sig til journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han er i forbindelse med sit studie i praktik ved Bilbasen, hvor han får lov at udnytte sin store interesse for biler.

Zacharias har trods sin korte tid som motorjournalist allerede bevæget sig rundt blandt større etablerede medier som Børsen og Bilmagasinet, hvor han også har været redaktør for årbogen “Årets Biler” i 2022 og 2023.

Ved siden af skole og praktik driver Zacharias det lille videomedie 3-Punkts-Vending, hvor han laver videoer med biler i fokus.

Zacharias er stor fan af design og flotte linjer, ligesom en vellydende og gennemført sportsvogn også nemt fanger hans opmærksomhed.

Ved Bilbasen laver Zacharias en masse forskelligt, men arbejder typisk med at skrive artikler og finde interessante artikler at bringe.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS