januar 20, 2023

Video: Brugt Tesla – skal du vente eller købe nu?

Og hvad med konkurrenterne – falder de også i pris? Bilbasen hjælper dig med at finde ud af det hele.

Video: Anders Berner

Der gik chokbølger igennem den danske bilbranche, da Tesla fredag d. 13. nedjusterede priserne. Tesla Model Y faldt med hele 130.000 kr. Læs mere om det store prisfald på både Model 3 og Model Y her:

LÆS OGSÅ | Kæmpe prisfald: Tesla sænker prisen 30 procent i Europa

Men hvad har de lavere priser på nye Teslaer af effekt på de brugte Teslaer? Og hvad med de brugte konkurrenter?

Hele markedet for brugte elbiler i klassen ser ud til at falde i pris, men skal du slå til nu eller vente lidt? Se med og lad Bilbasen hjælpe dig med overblikket på det hele.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

BMW iX1 sniger sig ned på 395.000 kr.

Den elektriske iX1 – og søstermodellen iX2 – er faldet 25.000 kr. Med priser fra 395.000 kr. står elbilerne bedre i et marked med hård konkurrence, men der er stadig plads til forbedringer.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS