Kategorier
Video

VIDEO: Berner besøger Jack og hans vilde biler

Berner besøger Jack og tæller hestekræfter sammen i hans autoværksted. Én af bilerne, en Nissan, har 1.700 hk!

Video: Anders Berner / Dato: 4. februar 2022

Det skulle egentlig have handlet om Berners gamle Skoda Octavia, som han prøver at få solgt for 30.000 kr. så han kan vinde væddemålet over Jan Lang. Men der gik drengerøv i den og ugens film hendler om noget ganske andet.

Oppe hos Jack på hans værksted falder Berner nemlig over en mat orange Audi TT RS. Jack har kedet sig henover vinteren, så nu har han købt endnu en bil, som han vil prøve at presse usandsynligt mange hestekræfter ud af.

LÆS OGSÅ | 3x onde ombyggede biler

Se med og få Jacks samling af crazy hurtige biler at se – for eksempel en Nissan Sunny med 1.700 hk!

Ikonet Audi TT

Den ikoniske sportsvogn fra Audi er blevet produceret siden 1998 og bliver produceret både som coupe og cabriolet. Første generation lå designmæssigt meget op af konceptbilen og er siden blevet lidt af et designikon.

Anden generation blev lanceret i 2006 med både forhjulstræk og firehjulstræk og stadig som coupe med fire sæder og cabriolet med to sæder. Det var også med anden generation, at TTS og TTRS blev en mulighed.

Nyeste aftapning kom i 2014 og har senere fået et mildt facelift. RS-varianten var med den fede 5-cylindrede benziner med 400 hk og 480 Nm – selvfølgelig med quattro firehulstræk.

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.