Ford Mustang Bullitt V8
marts 15, 2019

Ford Mustang Bullitt V8: Her er den ondeste amerikaner

Det her er en af Berners absolutte favoritter. Tag med en tur i den livsfarlige Ford Mustang Bullitt og hør, hvorfor den er så fantastisk.

Video: Anders Berner  | Dato: 15. marts 2019

Der er de perfekte biler. Bygget med alle de rigtige specifikationer af de dygtigste ingeniører, så de kan slå ligegyldige rekorder. Sådan er Mustang ikke.

For på papiret er alt galt med Ford Mustang. Den har en stor, tung V8-motor, som ligger langt ude foran og højt oppe i karrosseriet. Det er helt galt. Undervognen er simpel, og motoren trækker kun på baghjulene – hvilket du aldrig er i tvivl om.

TIL SALG | Søg efter Ford Mustang på Bilbasen

På en racerbane har en Mustang altså ikke en chance for at køre fra biler med langt færre hestekræfter. Men det er også bedøvende ligegyldigt. Hvorfor? Det får du svaret på lige her:

Ford Mustang Bullitt: Priser og specifikationer

En ny Ford Mustang kan købes i Danmark fra 698.055 kroner. Til den pris får du en cabriolet med en 2,3-liters motor, som leverer hæderlige 290 hestekræfter.

Men skal det være sjovt – og larmende – kommer du ikke udenom V8-motoren med mindst 450 hestekræfter. Den fås i Mustang GT-udgaven, som koster fra 698.115 kroner.

Og som noget nyt har Ford nu skabt en særlig udgave som hyldest til Bullitt-filmen fra 1968, hvor Steve McQueen bag rattet på en Mustang leverer en af historiens fedeste biljagter. Den nye Ford Mustang Bullitt koster fra 794.375.

Du kan se priser og udstyr på hele Mustang-modelprogrammet her.


Hvis du drømmer en Ford Mustang, kan du lige nu søge blandt mere end 50 af slagsen: Se Ford Mustang til salg på Bilbasen.

SE OGSÅ | Ford Mustang V8: Her er den perfekte røgmaskine

SE OGSÅ | Video: På tur i dødsmaskinen Chevrolet Camaro SS

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS