april 2, 2020

Video: Den bedste ELBIL til hr. og fru Danmark – Berner tester og tæsker

Elbiler er blevet billigere, og du er ikke længere NØDT til at købe en Tesla for at være med i klubben. Nissan Leaf og Volkswagen e-Golf er faldet i pris.

Video: Anders Berner  / Dato: 2. april 2020

Om du skal vælge Leaf eller e-Golf? Berner har svaret

Har du 400.000 kr. til en elbil kan du købe en Tesla Model 3. Men heldigvis er der billigere indgange til den elektriske verden af mobilitet. Eksempelvis Nissan Leaf og Volkswagen e-Golf, der for nyligt begge har fået skåret en god bid af prisen.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om elbiler her

Berner tester de to duellanter i videoen herunder og fortæller hvilken du bør vælge, hvis du er på markedet efter en elbil, som rent faktisk batter.

Specifikationer

Nissan Leaf 40 kWh

Motor: Elmotor

Batteristørrelse: 40 kWh

Ydelse: 147 hk / 320 Nm

0-100 km/t: 7,9 sek.

Tophastighed: 144 km/t

Forbrug: 206 Wh/km

Rækkevidde: 378 km

Startpris: 249.900 kr.

Specifikationer

Volkswagen e-Golf 

Motor: Elmotor

Batteristørrelse: 36 kWh

Ydelse: 136 hk / 290 Nm

0-100 km/t: 9,6 sek.

Tophastighed: 150 km/t

Forbrug: 132 Wh/km

Rækkevidde: 231 km

Startpris: 229.995 kr.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS