januar 21, 2022

VIDEO: Offroad med Stine Sara i Ford Ranger Raptor

En cykel, 55 katte og en Ford Ranger Raptor. Berner bliver budt lidt af hvert, når ham og Stine Sara trykker den formidable firehjulstrækker af på Tirsbæk Gods.

Video: Anders Berner / Dato: 21. januar 2022

Stine Sara Kold har længe givet danskerne et indblik i livet med tourette syndrom – og senest hendes frigørelse fra det – gennem talrige TV-programmer samt på sociale medier.

I denne video er det hende, der tager styringen, mens Berner er forvist til førersædet i en bil, han ellers er ret pjattet med. De to er nemlig taget til Tirsbæk Gods for at prøve kræfter med Ford Ranger Raptors (og Stine Saras) offroad-evner.

Ford Ranger Raptor Van

Motor: R4 diesel, 2.000 ccm

Ydelse: 213 hk / 500 Nm

0-100 km/t: 10 sek

Tophastighed: 180 km/t

Forbrug: 9,3 km/l

Vægt: 2.585 kg.

Startpris: 378.833 kr.

En aldrende fætter

Ford Ranger Raptor er fed – men den er også gammel. Den Ford Ranger, som den hårdkogte Raptor-variant baserer sig på, så dagens lys for første gang ved bilmessen i Sydney i 2010. Ford Ranger har med andre ord været i produktion i over 10 år og har undergået ikke ét men hele to facelifts undervejs.

LÆS OGSÅ | Ny Ford Ranger kommer med V6-diesel

Heldigvis er der en ny lige på trapperne! Den nye Ford Ranger bliver bygget på en stærkt opdateret platform, der gør den 5 cm bredere end den nuværende Ranger samt giver 5 cm mere mellem akslerne. Et samarbejde mellem Ford og VW gør desuden, at den nye Ford Ranger og den nye VW Amarok kommer til at dele platform og teknik.

Foruden et helt nyt udseende, der minder om storebror Ford F-150, samt en heftigt opdateret kabine, ligger den helt store nyhed under kølerhjelmen. Den gamle Ranger lagde ud med en 5-cylindret rækkemotor, der blev udfaset til fordel for en ny 4-cylindret motor, mens den nye Ranger får en V6’er.

For første gang kommer Ranger med en 3-liters dieselmotor med seks cylindre. Det er endnu for tidligt at sige noget om ydelse, ligesom det heller ikke er sikkert, at den kommende Ranger Raptor får samme 6-cylindrede kraftværk.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS