Renault Megane RS Trophy-R
maj 7, 2020

VIDEO: Vanvittig – og åndssvagt dyr SUPER-GTI

Renault Megane R.S. Trophy-R er lige så gak-gak som dens lange navn. Se Berner more sig med den vanvittige super-GTI.

Video: Anders Berner  / Dato: 7. maj 2020

Renault Megane RS Trophy-R er… Jep, navnet er langt og lidt bøvlet, men det ændrer ikke på, at Berner i denne uge har fat i en af de mest analoge biler du kan komme i nærheden af under Porsche GT3 RS-niveau.

LÆS OGSÅ | Hvad elbilsfortalere ikke forstår

Trophy-R er strippet for al unødvendigt og stivet af, så at fornemmelsen er rå og brutal – men køreoplevelsen er samtidig i en klasse for sig. Se med, når Berner tager dig med rundt om, og på tur, i Renault Megane RS Trophy-R.

Den dyreste Renault Megane, nogensinde.

Ingen anden Megane har kostet mere, end Trophy-R gør. 800.000 kr. skal du af med. Men kan du smide den slags penge for en Renault, får du til gengæld også noget nær den mest puritanske GTI, der findes. Det er letvægt i sin reneste form og dét er netop opskriften på en sjov bil. Renault har fjernet firehjulsstyringen, bagsæderne og det nye infotainment for at spare omkring 130 kg.

SE OGSÅ: Derfor skal du ikke vælge en høj bil

Det mest oplagte er jo nok, at købe Trophy-R uden afgift og kun bruge den som baneracer. Eller måske endda som investering? Den nye Trophy-R bliver nemlig kun produceret i 500 eksemplarer og kan derfor gå hen og blive en god investering. Der kommer kun to styk til Danmark. Den har Ejner Hessel lagt billet ind på – den anden er testbilen her, som Renault Danmark bruger som pressebil.

Specifikationer

Renault Megane RS

Trophy-R

Motor: R4 benzin, 1.798 ccm

Ydelse: 300 hk / 400 Nm

0-100 km/t: 5,4 sek.

Tophastighed: 262 km/t

Forbrug: 12,2 km/l (WLTP)

Startpris: 799.990 kr.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS