juni 26, 2020

VIDEO: Gammel, let brugt eller ny bil? Hvad giver mest mening?

Berners Skoda har været lidt igennem, men nu er der mulighed for at give en konklusion. Er det billigst med gammel, let brugt eller ny bil?

Video: Anders Berner  / Dato: 26. juni 2020

Min gamle Skoda har været tæt på total kollaps af flere omgange, så nu skal jeg finde ud af, om det gi’r bedre mening at sælge den og lease en ny bil – eller købe en nyere brugt bil.

Se alle afsnit i Bilbasens miniserie om den gamle Skoda her:

VIDEO | Se hvad det koster at genoplive en gammel Skoda.

VIDEO | Rust-bombe: Her er værkstedets dom over den slidte Skoda.

VIDEO | Smadret Skoda: Hvor er det billigst at få fikset bilen?

VIDEO | Hvor længe skal du beholde din gamle spand?

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS