september 29, 2023

Video: Så er der billige elbiler

Elbilerne er blevet billigere og der kommer flere og flere billige elbiler til landet. Se med når vi gennemgår elbiler til under 250.000 kr.

Video: Jacob Dalby & Anders Berner

Et skift fra almindelig fossilbil til elbil var før i tiden ret svært økonomisk – der fandtes simpelthen ikke billige elbiler. I dag er det langt nemmere for os med almindelige indkomster at komme til at eje en ny elbil.

I denne udgave af Bilbasen Strøm gennemgår vi fire elbiler til under 250.000 kroner. Det er stadig mange penge for de fleste, men det er langt mindre, end hvad elbilerne kostede for bare et par år tilbage.

Nye elbiler til under 250.000 kr.

BYD Dolphin – 235.000 kr.

Den nyeste tilføjelse til elbilsmarkedet er BYD Dolphin. Det er en bil i Golf-klassen, der som standard kommer med rigtig meget udstyr. Og så kommer den ikke mindst med seks års garanti.

Læs vores test af BYD Dolphin her

MG4 – 230.000 kr.

MG4 hører også til i Golf-klassen, men er modsat BYD Dolphin knapt så veludstyret. MG4 til 230.000 kr. er den såkaldte ‘Nordic Edition’ og det betyder ret langsom opladning derhjemme med kun 3,6 kW. Til gengæld er den baghjulstrukket og ret velkørende.

Læs vores test af MG4 her

Nissan Leaf – 216.000 kr.

Den ældste i feltet og i virkeligheden en gammel traver. Leaf er på vej ud af produktion og lader ligesom MG4 kun med 3,6 kW derhjemme. Tilmed skal du være opmærksom på, at Leaf bruger det såkaldte ChaDemo stik til hurtigladning modsat det langt mere almindelige CCS-stik. Nissan Leaf er til gengæld den mest praktiske af de fire.

Mazda MX-30 – 213.000 kr.

Dumme døre og kort rækkevidde er argumenterne imod den billigste elbil på det danske marked. Men kan du leve med dét, får du en bil i en virkelig lækker kvalitet med materialer og samlekvalitet på højde med meget dyrere biler.

Mazda MX-30

Læs vores test af Mazda MX-30 her

Brugte elbiler er billigere end nogensinde

Når priserne på nye biler falder, har det naturligvis effekt på brugtbilsmarkedet også. Lige nu er de brugte elbiler billigere end nogensinde og der er bliver sat rekord måned efter måned. Lige nu er der over 7.000 brugte elbiler til salg på Bilbasen.

Se med i næste afsnit af Bilbasen Strøm, hvor vi gennemgår brugtbilmarkedet for elbiler.

9 ud af 10 kan spare i gennemsnit 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Brugte Mazda MX-30 til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå, så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS