Kategorier
Video

VIDEO: De syv grimmeste SUV/Crossovers – og den mest cool

Det er nærmest uhyggeligt så meget grimhed, der findes blandt de høje biler, mener Berner. Heldigvis er der også et par lyspunkter …

Video: Anders Berner  / Dato: 20. maj 2020

Yes – design er en smagssag. Den er jeg med på, men jeg vil altså have lov at fortælle dig om min, for der findes den untme fløjtme meget grimt design derude på de kære SUV’er og crossovers.

SE OGSÅ | Én god og én irriterende familie-crossover

Heldigvis er der også noget, som bare fungerer – i mit hoved. I videoen herunder rangerer jeg de syv grimmeste og min absolutte favorit, når det kommer til design på SUV’er og Crossovers.

De syv grimmeste

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.