VW ID.3 Berner
august 7, 2020

VIDEO: Den nye VW ID.3 er fremragende – men den mangler noget

Anders Berner og Henrik Dreboldt er taget til Wolfburg i Tyskland for at køre den nye elbil VW ID.3

Video: Anders Berner  / Dato: 7. aug 2020

Endelig er den her. Volkswagen er endelig kommet med i kampen om fremtiden med sin nye ID.3. Den er på størrelse med VW Golf men med mere plads indenfor. Og så er den gennemført praktisk og generelt bare gennemtænkt. Men alligevel mangler der noget.

SE OGSÅ | 6 gode og 4 dårlige ting ved livet med elbil

Du kommer eksempelvis aldrig til at trække din Brenderup-trailer efter ID.3 og der er noget med kvaliteten i kabinen, der ikke heeeelt spiller. Men det er faktisk intet af ovenstående, der gør kampen mod Tesla 3 sværere. Se med og find ud af, hvad det er Berner savner.

ID.3 Pure

(45 kWh)

Ydelse: 126  hk / 310 Nm

0-100 km/t: ca. 11 sek.

Topfart: 160 km/t

Rækkevidde: 330 km

Opladning: 7,2 kW i A/C – 50 kW i DC

Pris fra: ca. 280.000 kr.

ID.3 Pro

(58 kWh)

Ydelse: 204 hk / 310 Nm

0-100 km/t: 7,3 sek.

Topfart: 160 km/t

Rækkevidde: 426 km

Opladning: 11 kW i A/C – 100 kW i DC

Pris fra: 325.000 kr.

ID.3 Pro S

(77 kWh)

Ydelse: 204 hk / 310 Nm

0-100 km/t: 7,9 sek.

Topfart: 160 km/t

Rækkevidde: 549 km

Opladning: 11 kW i A/C – 125 kW i DC

Pris fra: ca. 400.000 kr.

Masser af udstyrsmuligheder

Volkswagen ID.3 kommer i vanlig VW-stil med et hav af forskellige udstyrsmuligheder. Du har hele otte valgmuligheder, når det kommer til udstyrsvsersioner. City, Life, Style, Business, Family, Tech, Max og Tour. City fås dog kun til mindste batteristørrelse på 45 kWh, hvor Tour er eksklusivt til det store batteri på 77 kWh.

SE OGSÅ | 6 gode og 4 dårlige ting ved livet med elbil

Ved introduktionen i september starter den danske importør med 58 kWh-varianten hvor 45 kWh og 77 kWh kommer til Danmark senere. Standard i alle VW ID.3 med 58 kWh batteri er blandt andet 18″ fælge, navigation, trådløs Apple Car Play, parkeringssensorer for og bag, adaptiv fartpilot og alt det fornødne sikkerhedsudstyr.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Hvad sker der, Mitsubishi?

Mitsubishi i Danmark virker til at være gået i dvale. De nyeste modeller på Renault-basis findes ikke i Danmark, og den nye Outlander lader vente på sig. Nu er der facelift til den Captur-baserede ASX.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS