marts 29, 2023

Video: Tag fede billeder til salgsannoncen

Det er forbløffende nemt at tage perfekte billeder, når den brugte bil skal sælges – bare man har en god smartphone.

TEKST & VIDEO: Morten Bek

Er det en Yaris eller en Auris? Måske det slet ikke er en Toyota, der er på billedet. Der er meget stor forskel på billederne på brugtbilsannoncer, og nogle billeder er så slemme, at de gør det rigtig svært for interesserede at se bilen.

Billeder af biler til brugtbilsannoncer skal have et godt lys, være skarpe, være fri for rod, og så skal de vise bilen og kabinen fra flere vinkler. Der skal også være billede af motorrum og bagagerum, og bilen skal selvfølgelig være ren både ude og inde.

LÆS OGSÅ | Video: Dash cam. Har det lille overvågningskamera en værdi?

Lyder det som en tidskrævende omgang? Det tager Gode billeder til salgsannoncen kan laves på kun en time eller to – og det er inklusive vask, let støvsugning og billederne.

Morten Bek viser dig, her i Bilbasen Guide, hvordan du nemt får gode og brugbare billeder af din bil.

Det eneste du skal bruge, er en nyere smartphone

En salgsannonce for en brugt bil med uskarpe, mørke billeder af bilen – måske med bilen placeret ved siden af en skraldespand eller et par cykler – lokker ingen købere til. Er det svært at vurdere, hvordan bilen i det hele taget ser ud, og hvordan bilens stand er, kan det få potentielle købere til at køre forbi annoncen.

Du behøver ikke være professionel fotograf, og du behøver ikke have et stort kamera til mange tusinde kroner. Med din smartphone af nyere dato kan du tage billeder af din bil til en salgsannonce, som er lækre. Og billeder som, mest af alt, viser bilen i sit bedste lys.

LÆS OGSÅ | Video: Danskerne køber langt færre, men langt dyrere biler

Der skal lidt forberedelse til, men ikke mere end den tid man bruger på et afsnit af yndlingsserien. Bilen skal være ren ude og inde, og du skal finde et godt sted uden forstyrrende ting i baggrunden til billederne.

På ingen tid har du billeder til salgsannoncen, som giver et rigtig godt indtryk.


Brugte biler fra Nissan til salg på Bilbasen

Se flere brugte biler fra Nissan til salg på Bilbasen

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Hvad sker der, Mitsubishi?

Mitsubishi i Danmark virker til at være gået i dvale. De nyeste modeller på Renault-basis findes ikke i Danmark, og den nye Outlander lader vente på sig. Nu er der facelift til den Captur-baserede ASX.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS