Oldsmobile Cutlass 5,7 Supreme
maj 14, 2018

Unik amerikaner: Nu kan du købe Casper Christensens sjældne slæde

Den originale og velholdte Oldsmobile Cutlass er mere end klar til sommerens roadtrips, hvor V8-motoren sørger for et lækkert soundtrack. Er du den næste ejer?

Af: Esben Skrumsager  / d. 14. maj 2018

Måske er det en drengedrøm. Måske siger “Oldsmobile” dig ikke det store. Under alle omstændigheder er det amerikanske bilmærke en sjælden oplevelse på de danske landeveje.

I øjeblikket er der kun én model til salg på Bilbasen, og den har tilmed et prominent navn stående blandt de tidligere ejere. Men det seneste års tid er det aarhusianske Nicolai Bech, der har haft fornøjelsen af den sjældne amerikaner:

– Jeg købte bilen, da jeg altid har syntes, at præcis denne model er vildt flot. Det har været svært for mig at finde den ‘perfekte model’. Enten har farven ikke været den rigtige, ellers har det været en cabriolet. Jeg synes ikke, cabrioleten er lige så flot. Men pludselig en dag, så jeg på facebook, at Casper Christensen havde netop denne model til salg, fortæller Nicolai Bech, der var solgt på stedet.

https://www.facebook.com/329335892421/photos/a.331294562421/10155439253482422/?type=3

– Jeg kørte hjem til Casper, hvor ham og en ven stod klar med bilen. Vi snakkede lidt om bilens historie, og derefter fik jeg en prøvetur. Allerede da jeg satte mig bag rettet og drejede nøglen, var jeg solgt. Men jeg køber ikke en bil, som jeg ikke har kørt i, så vi kørte en tur på ca. 30 min. Derefter kørte vi tilbage til Casper og gennemførte handlen, forklarer Nicolai Bech.

Oldsmobile federe end Ferrari

Selvom Nicolai kun har haft bilen i et års tid, har der været mange fede oplevelser bag rattet. En af dem var på den lokale tankstation – et sted, man som Oldsmobile-ejer vel at mærke ofte besøger, når de otte cylindre har gjort indhug i brændstof-beholdningen:

– Mens jeg tanker, kører der en Ferrari 430 op ved siden af, der også skulle tanke. Da jeg skal til at køre, kommer der en stor flok børn, og det endte med, at samtlige børn ville ind og sidde i min bil.

LÆS OGSÅ: Ugens fund: Porsche 928 fra bilkort-kongerne hos Koenig

Ferrarien fik til gengæld ikke meget opmærksomhed, og årsagen til det har Nicolai Bech sin egen forklaring på:

– Jeg tror, det skyldes, at man meget sjældent ser denne model af Oldsmobile. Typisk er det jo Ford Mustang, Chevrolet, Dodge osv… Men man får nye oplevelser, hver gang man kører i den og lærer bilen bedre at kende.

Derfor er bilen til salg

Men hvorfor skille sig af med en bil, man både har brugt lang tid at lede efter, og som giver masser af respekt på den lokale tankstation?

For Nicolai Bech, der har en travl tilværelse som kok i Aarhus, er det en benhård prioritering…

– Jeg sælger bilen, da jeg har gang i nogle restaurant-projekter, og det tager det meste af min tid. Det er desværre alt for sjældent, at jeg får den brugt. Hvis jeg kunne få tid til begge dele, havde jeg uden tvivl beholdt den. Men det er synd, at sådan en unik bil bare står i en garage og ikke rigtigt bliver brugt, forklarer han.

Og det er jo svært at være uenig i. Hvis du er lige så forelsket i bilen som Nicolai Bech, kan du i salgsannoncen på Bilbasen læse mere om bilen, udstyret og ikke mindst prisen på den velholdte Oldsmobile.

LÆS OGSÅ: Bilbasens begynderguide til køb af Porsche 911

SE OGSÅ: Ford Mustang V8: Her er den perfekte røgmaskine

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS