Test og anmeldelserVideo

GTI-kamp: Ford battler VW og Toyota

Af i Test og anmeldelser, Video
Den lille GTI-klasse er efterhånden fyldt godt op. I denne film tester Berner og Henrik Dreboldt tre GTI’er – og en ny familie-Fiesta, hvor Berner udfordrer Henrik på fysikens love.

Af: Anders Berner  / d. 31. august 2018

Det kan godt være, vi indleder filmen her med en tur i Ford Fiesta Active. Men bare rolig. Vi skal også køre i “rigtige” biler. Vi har nemlig givet den gas i Ford Fiesta ST, som med 200 hestekræfter og et genialt differentialespærre, som sørger for maksimal underholdning i den lille GTI.

Men hvordan klarer den sig, når man sætter den op mod VW Polo GTI og den benhårde Toyota Yaris GRMN, som elsker at køre sidelæns? Det får du svaret på lige her.

Hvis du er på udkig efter en sjov bil i denne klasse er der adskillige Fiesta ST-modeller til salg på Bilbasen. Der er også nogle enkelte Polo GTI’er, men Yaris GRMN kan du lede længe efter. Her må du nøjes med den almindelige Yaris.

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.