GTI: Ford Fiesta ST
august 31, 2018

GTI-kamp: Ford battler VW og Toyota

Den lille GTI-klasse er efterhånden fyldt godt op. I denne film tester Berner og Henrik Dreboldt tre GTI’er – og en ny familie-Fiesta, hvor Berner udfordrer Henrik på fysikens love.

Af: Anders Berner  / d. 31. august 2018

Det kan godt være, vi indleder filmen her med en tur i Ford Fiesta Active. Men bare rolig. Vi skal også køre i “rigtige” biler. Vi har nemlig givet den gas i Ford Fiesta ST, som med 200 hestekræfter og et genialt differentialespærre, som sørger for maksimal underholdning i den lille GTI.

Men hvordan klarer den sig, når man sætter den op mod VW Polo GTI og den benhårde Toyota Yaris GRMN, som elsker at køre sidelæns? Det får du svaret på lige her.

Hvis du er på udkig efter en sjov bil i denne klasse er der adskillige Fiesta ST-modeller til salg på Bilbasen. Der er også nogle enkelte Polo GTI’er, men Yaris GRMN kan du lede længe efter. Her må du nøjes med den almindelige Yaris.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS