juni 6, 2018

Inspiration: 3 x heftige gangsterbiler

Slut med automobile mindreværdskomplekser. Vi har fundet et par fede gangsterbiler, der vil få både Snoop Dogg og Putin til at bukke sig i støvet.

Af: Esben Skrumsager  / d. 6. juni 2018

Store amerikanske SUV’ere og tonede ruder. Det er lig med lyssky forretninger. I hvert fald hvis du har set nogle af verdens bedste drama-serier som “The Sopranos” og “The Wire”, hvor de højtstående medlemmer af banderne sjældent ses uden ledsagelse af en gedigen luksusvogn monteret på fælge så store om rundetårn.

Cadillac Escalade V8 Sport

gangsterbil

Den hvide Escalade blev brugt af Tony Soprano i de tre sidste sæsoner af den populære TV-serie.

Cadillac Escalade er ingen undtagelse. Ja, den er vel nærmest et bud på en definition af begrebet “gangster-bil”. Særligt efter at have spillet en central rolle i flere sæsoner af “The Sopranos”.

I Danmark er der i skrivende stund et par stykker til salg heriblandt den hvide model herunder fra 2011 med en ond 6,2-liters V8’er under hjelmen.

Den kører mindre end 7 kilometer på en liter benzin, men når du har solgt et ton coke og fået råd til den heftige ejerafgift, kan du bruge de sidste skillinger på at fylde op mod 100 liter brændstof i tanken. Med en fuld tank og mere end 400 hestekræfter skulle du nok kunne undslippe strømerne. Hvis du har glemt at bestikke dem altså…

Du kan se bilen på Bilbasen her.

Cadillac Escalade 6,2 V8 Sport

Ydelse: 409 hk/463 Nm
0-100 km/t: 6,9 sek.
Tophastighed: 170 km/t
Km/l: 6,9

Gangsterbiler til præsidenter

En sand gangster-præsident som Vladimir Putin skal naturligvis fragtes standsmæssigt rundt. De seneste år er det foregået i en russisk luksus-vogn kaldet Aurus Senat.

Men før russerne selv fik stablet gangsterbiler på benene af tilstrækkeligt høj klasse, foregik transporten i en tysk luksus-slæde af en Mercedes. Og den russiske mafia sværger efter sigende fortsat til Daimler-koncernens produkter. Så hvis du under en tur til Moskva bliver fulgt af en sort S-klasse med tonede ruder, så er løbet nok kørt.

Der er i øjeblikket knap 50 eksemplarer af Putins foretrukne model, Mercedes-Benz S500, til salg på Bilbasen. Én af dem er det elegante eksemplar herunder fra 2013.

Den i forvejen store slæde står i Kolding i en ekstra lang udgave. Heldigvis yder den lækre V8’er mere end 450 hestekræfter, så på trods af sine knap 2 tons kan den nå de første 100 km/t på bare 4,8 sekunder.

Så kan de bare komme an… hvem end der måtte være ude efter dig.

Mercedes S500 4,7 lang 4d

Ydelse: 456 hk/700 Nm
0-100 km/t: 4,8 sek.
Tophastighed: 250 km/t
Km/l: 11,6

Brugtpriser fra ca. 350.000 kr. – søg efter eksemplarer på Bilbasen!

Skrigende grøn Chevy til den skæve stodder

Det er hverken mangel på håndtegn eller indikationer på massive cannabis-misbrug i musikvideoen til Still D.R.E. Med knap en halv milliard visninger på YouTube er der fuld fart på Dr. Dre og Snoop Dogg – og det er selvfølgelig den ikoniske Chevrolet Impala, der spiller hovedrollen på bil-fronten.

På heden i Herning står et skrigende grønt eksemplar med en heftig 5,7-liters motor, der med automatgear sender alle kræfterne til baghjulene.

Som sælgeren skriver i annoncen på Bilbasen er der tale om “5,3 meter kærlighed”. Bilen har været adskilt, renset og fået nye pladedele, hvor det har været nødvendigt. Efterfølgende er den metalliseret og malet med en flot effektgrøn metalfarve, der virkeligt gør sig godt i sollys. Tag og fælge er malet med hvid perlemor.

Så med denne opsigtsvækkende slæde er du mere end klar til at påtage dig patruljeringsopgaverne i ægte low rider-stil. Du kan søge efter Chevrolet Impala-modeller til salg på Bilbasen her.

Chevrolet Impala 5,7 1964

Ydelse: 140 hk
0-100 km/t: 15 sek.
Tophastighed: 152 km/t
Km/l: 7,0

LÆS OGSÅ: Unik amerikaner: Nu kan du købe Casper Christensens sjældne slæde

INSPIRATION: Søg efter biler med V8-motor til salg på Bilbasen

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

BMW iX1 sniger sig ned på 395.000 kr.

Den elektriske iX1 – og søstermodellen iX2 – er faldet 25.000 kr. Med priser fra 395.000 kr. står elbilerne bedre i et marked med hård konkurrence, men der er stadig plads til forbedringer.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS