januar 13, 2017

Jaguar og Land Rover klar med privatleasing-tilbud

Jaguar har allerede bevist at firmabilskunder sagtens kan køre i britisk luksus, uden at prisen stikker af. Nu retter Jaguar og Land Rover endnu en priskanon mod det danske marked – denne gang på privatleasing.

Af Ebbe Sommerlund

Privatleasing er et marked, der bølger lidt op og ned, men som generelt viser stærke tendenser for fremtiden.

 

Priser fra Jaguar og Land rover viser også at British Car Import tager markedet seriøst – priserne er nemlig til overskue for biler i luksussegmentet.

 

Og produktet er interessant. Alle bilerne er skabt med stor brug af aluminium, og især for Jaguar er der lagt vægt på køreglæde. Og så får du naturligvis stadig et sportsligt design i Jaguar og et klassisk snit på Land Rover.

 

Priseksempler ved 15.000 km om året i tre år:

 

Jaguar XE

jaguar-xe-leasing

XE er på størrelse med BMW 3-serie, Audi A4 og Mercedes-Benz C-klasse. Leasingtilbuddet gælder diesel med enten manuelt gear og 163 hk eller automatgear og 180 hk – den sidste koster 500 kr ekstra om måneden, og det vil vi anbefale, at du tager med.

163 hk, manuel, førstegangsydelse: 19.995 kr., pr måned: 5.495 kr.

180 hk, automat, førstegangsydelse: 19.995 kr., pr. måned: 5.995 kr.

 

Jaguar F-pace

jaguar-f-pace-0198

F-pace er en lidt atypisk størrelse, da den placerer sig mellem X4 og X5 og mellem Q5 og Q7. Den er sportslig og velkørende, og den ser skarp ud. Dieselmotoren kunne være lidt mere støjsvag, men 180 hk er nok til de fleste. Priserne er bestemt konkurrencedygtige i forhold til konkurrenterne.

180 hk, diesel, automatgear, 4-hjulstræk, førstegangsydelse: 34.995 kr. pr måned: 8.495 kr.

 

Jaguar XF

jaguar-xf-leasing

XF er konkurrent til Audi A6, Mercedes-Benz E-klasse, Volvo S90 og BMW 5-serie. I modsætning til konkurrenterne er den bygget i aluminium.

180 hk, automatgear, førstegangsydelse 19.995 kr. pr. måned: 7.995 kr.

 

Range Rover Evoque

range-rover-evoque-leasing

Evoque er en livsstils-suv eller måske bare en fræk firehjulstrækker, hvis man skal sige det på dansk. Måske den frækkeste suv på markedet overhovedet.

 

150 hk, diesel, manuelt gear, førstegangsydelse 29.995 kr. Pr måned: 5.995 kr.

150 hk, diesel, automatgear,firehjulstræk, førstegangsydelse: 29.995 kr. Pr. måned: 6.995 kr.

240 hk, benzin, automatgear, firehjulstræk, førstegangsydelse: 29.995 kr. Pr. måned: 7.995 kr.

 

Land Rover Discovery Sport

land-rover-discovery-sport-leasing

Discovery Sport er en kompakt suv med god plads til passagerer og bagage. Den er nyeste skud på Land Rover-stammen og lidt utraditionelt for en Land Rover fås den også med træk på forhjulene alene – ligesom Evoque.

150 hk, diesel, manuelt gear, førstegangsydelse 29.995 kr. Pr. måned: 5.995 kr.

150 hk, diesel, automatgear, firehjulstræk, førstegangsydelse: 29.995 kr. Pr. måned: 6.995 kr.

 

Læs mere om alle udstyrsniveauerne, ydelserne og udstyr på:
www.jaguar.dk/privatleasing og www.landrover.dk/privatleasing

 

Læs også:

Jaguar med brutal lyd i tunnel

Test: Jaguar F-pace

Verdens dyreste pedalbil: Land Rover Defender i børneversion

 

 

 

 

 

 

 

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS