Kategorier
Video

Købt! Den mest solgte brugte bil i Danmark

VW Polo er den mest solgte brugte bil i Danmark sidste år. Både Jacob og Søren fra Byskov Biler er derfor meget tætte på at ramme prisen på den brugte Polo i episode 7.

Af: Jacob Dalby / d. 8. februar 2021

Med langt over 6.000 eksemplarer er VW Polo den absolut bedst sælgende brugte bil på Bilbasen i 2020. Lige efter ligger to andre VW-modeller; VW Passat på en 2. plads og VW Golf VII på en 3. plads. De er dog begge langt efter salgstallene på VW Polo.

Modellen har mange år på bagen og blev introduceret første gang på det danske marked i 1975. I dag er Polo i sin sjette generation og altså en af de absolut mest populære brugte biler på det danske marked.

SE OGSÅ | Købt! Episode 6

I Bilbasens programserie dyster 24 bilforhandlere og eksperter i 12 programmer om hvem, der er bedst til at vurdere, hvad en bil er købt for. Og det er ikke nogen nem opgave, som eksperterne bliver sat på. Bilerne kan være handlet for år tilbage, og nogle af bilerne er ikke ligefrem i den klassiske kategori.

Deltagerne

Jacob Byskov

Direktør, Byskov Biler

Jacob fortæller:

Det er vores klare mål at have biler på lager, som vil leve op til dine forventninger, således du bliver glad og tilfreds med dit bilkøb. Vi har ingen dyr bestyrelse eller aktionærer som skal tilfredsstilles og kan derfor bruge alt vores krudt på at servicere og vejlede dig. Vi er tilfredse når du er tilfreds.

Søren Sloth

Sælger, Byskov Biler

Søren fortæller:

Ingen er ens og vi glæder os til at møde dig. Vores salgs-team består derfor udelukkende af folk som ønsker at lære dig at kende, så vi sammen kan finde den bil som løser netop dit bil-behov både på kort og lang sigt. Tag dig god tid når du vil besøge os, så har vi tiden til både god kaffe og den snak der skal til for at finde den perfekte bil til dig.

Vært

Trine Krastrup

Trine har været en del af bilbranchen siden hun kunne gå. Til at starte med i sin fars bilforretning i Vordingborg, der blandt andet solgte Mitsubishi, Skoda, Mercedes-Benz og Kia. Senere tog Trine styringen i forretningen som direktør i fire år for herefter at flytte til Australien og hjælpe en bilhandler med en mere europæisk tilgang til at drive bilforretning. Siden har Trine arbejdet med PR som PR Manager hos både Kia, Citroën DS og Mitsubishi.

I dag er Trine storyteller med sit eget univers, MsTory, hvor hun blandt andet hjælper de danske bilimportører med diverse arrangementer.

Bilen

VW Polo

Modelår: 2016

Km: 85.000 km

Se flere VW Polo på Bilbasen

Tidligere episoder

EPISODE 1

EPISODE 2

EPISODE 3

EPISODE 4

EPISODE 5

EPISODE 6

Af Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå, så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.