Kategorier
Video

Købt! Elsket og hadet børnecontainer

Der er ikke mange biler, der har været drillet mere end Citroën Berlingo – det samme gælder ejerne, der sidder bag rattet. Alligevel elsker de deres Berlingo.

Af: Jacob Dalby / d. 22. februar 2021

Er der noget, hvor Citroën Berlingo virkelig excellerer, er det med plads. Og netop den enorme rummelighed er praktisk, når flere børn skal ind og ud mange gange – heraf, sammen med den meget containerformede udstråling, kommer selvfølgelig kælenavnet, eller øgenavnet om du vil.

Køberne er ligeglade med et helt utroligt sløjt styretøj. Det eneste det handler om er plads og praktik. Og det var altså nok til, at netop Citroën Berlingo var den mest solgte Citroën-model i 17 lande i 2017. Men siger det noget om prisen på en godt brugt sag?

SE OGSÅ | Købt! Episode 7

I Bilbasens programserie dyster 24 bilforhandlere og eksperter i 12 programmer om hvem, der er bedst til at vurdere, hvad en bil er købt for. Og det er ikke nogen nem opgave, som eksperterne bliver sat på. Bilerne kan være handlet for år tilbage, og nogle af bilerne er ikke ligefrem i den klassiske kategori.

Deltagerne

Morten Rosenlund

Salgschef, Rødkjær Biler

Morten fortæller:

Vores vision er at være ‘Kundens foretrukne valg’ og vores mål er at være det ved at holde branchens højeste kvalitet og højeste service niveau – samtidigt med at holde skarpe priser. Siden start i 1997 har vi solgt over 10.000 biler – og vores fokus på kvalitet og kundetilfredshed har ført os til et bilhus med 30 ansatte og et årligt salg på cirka 900 biler.

Rene Koch

Sælger, Rødkjær Biler

Rene fortæller:

Vi hjælper dig med import af brugte biler fra udlandet fra start til slut. Vores salgsrådgivere hjælper dig med at finde den rette bil. Derudover har vi altid 90-100 biler på lager af de mest gængse modeller. Du er meget velkommen til at prøve en lignede model, og teste forskelligt udstyr for at afklare hvad du præcist søger. Så ved du, at bilen vi henter hjem til dig netop er den helt rigtige.

Vært

Trine Krastrup

Trine har været en del af bilbranchen siden hun kunne gå. Til at starte med i sin fars bilforretning i Vordingborg, der blandt andet solgte Mitsubishi, Skoda, Mercedes-Benz og Kia. Senere tog Trine styringen i forretningen som direktør i fire år for herefter at flytte til Australien og hjælpe en bilhandler med en mere europæisk tilgang til at drive bilforretning. Siden har Trine arbejdet med PR som PR Manager hos både Kia, Citroën DS og Mitsubishi.

I dag er Trine storyteller med sit eget univers, MsTory, hvor hun blandt andet hjælper de danske bilimportører med diverse arrangementer.

Bilen

Citroën Berlingo

Modelår: 2006

Km: 114.000 km

Se flere Citroën Berlingo på Bilbasen

Tidligere episoder

EPISODE 1

EPISODE 2

EPISODE 3

EPISODE 4

EPISODE 5

EPISODE 6

EPISODE 7

 

Af Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.