oktober 16, 2023

Køb en Tesla til 14.850 kr.

Du behøver ikke kørekort for at køre den nye Tesla Cyberquad. Den er nemlig mest til børn, og topfarten er 13 km/t. Cyberquad er selvfølgelig elektrisk og koster kun 14.850 kr.

TEKST Morten B. Bek FOTO PR

Tesla Cybertruck er fantastisk at gå og dagdrømme om, men helt ærligt, bliver den nogensinde andet end dagdrømmeri? Hvis man har børn, eller hvis man vejer under 68 kilo, har man nu mulighed for at få en snert af drømmeriet ført ud i livet.

Tesla Cyberquad er godt nok hverken en truck eller en bil, men den ligner sådan lidt en Cybertruck. Den har fire hjul og et design, man kan skære sig på. Cyberquad er en legetøjsbil (Teslas ord), som minder om større quad-bikes, og den er – selvfølgelig – 100 procent elektrisk.

Cyberquad kommer med en anbefaling for, hvem der kan bruge den. Børn mellem 8 og 12 år. Men fordi den må læsses med op til 68 kilo, kan nogle voksne vælge, at de vil gøre børnene virkelig kede af det ved selv at hugge den nye Tesla.

Bare gi’ den gas

Cyberquad er lavet på en stålramme, og den vejer i sig selv 55 kilo. Der er en elmotor med 350 W effekt til at trække den, og der er både et rigtigt baghjulsophæng og skivebremser. Det polstrede sæde har plads til en.

Tesla kunne tænkes på et tidspunkt at lave en Plaid-version, men den har vi ikke hørt noget om, så indtil da kører Cyberquad med forholdsvis begrænset tophastighed: 13 km/t. Det er den vilde af to indstillinger. Indstilling nummer to giver 6 km/t, og man kan faktisk også bakke. Det sker også med 6 km/t.

Litium-ion-batteriets 188 Wh giver en meget fornuftig rækkevidde på 19,3 kilometer. Teslas elbiler plejer at have et lavt forbrug, så det er sandsynligt, at rækkevidden virkelig er omkring 19 kilometer. Men om det gælder ved en konstant fart på 13 km/t, har vi (endnu) ikke haft mulighed for at prøve.

Man kan bestille Cyberquad i Teslas webshop, hvor man finder den under “livsstil” og “Mini Tesla”. Prisen er 14.850 kr., og der er ingen mulighed for at vælge lakering eller farve på sædebetrækket.

Del artikel:

Brugte biler fra Tesla til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS