marts 19, 2024

Ny Peugeot E-3008 starter fra 329.990 kr.

Peugeot E-3008 er den første bil på Stellantis’ længe ventede STLA-platform, der skal forme konglomeratets elektriske fremtid – og prisen er sat skarpere end forventet.

TEKST Simon Hallenslev FOTO Peugeot PR

På Bilbasen er vi ikke for fine til at indrømme, når vi tager fejl. Da vi kørte første tur i den nye Peugeot E-3008 for blot et par uger siden, anslog vi, at startprisen ville ligge i omegnen af 350.000 kr. Heldigvis for franskmanden er den danske startpris sat noget lavere.

Peugeot E-3008, der er klar til det danske marked allerede i juni, starter nemlig i 329.990 kr. Det placerer den prismæssigt tættere på storkonkurrenten Renault Scenic E-Tech, der har et mindre batteri i indgangsvarianten med en startpris på 309.990 kr.

Allure og GT

Peugeot E-3008 fås i to udstyrsniveauer: Allure til 329.990 kr. og den topudstyrede GT til 359.990 kr.

Indgangsvarianten Allure ligner ikke en prissnyder, der skal lokke folk i butikken med store udstyrsmangler. Man får nemlig udstyr som bakkamera og parkeringssensorer, LED-forlygter, 19-tommer alufælge, PEUGEOT i-Cockpit® med to 10″ skærme. Allure-modellerne får desuden enkeltfarvet lak udvendigt og kunstdellæder indvendigt.

Rykker man op i klassen til GT, får man selvsagt noget mere udstyr. Her fås udstyr som 20-tommer alufælge, Pixel LED-forlygter, elektrisk bagklap, opvarmede forsæder og rat, smartphone-oplader, nøglefri adgang samt én stor 21″ skærm i stedet for to seperate. I GT får man også de konfigurerbare i-Toggles i midterkonsollen med digitale ikoner til betjening af bilen. Peugeot E-3008 GT kommer i tofarvet maling med sort tag og Alcantara/kunstdellæder indtræk.

Peugeot E-3008 er bygges på Stellantis´ længe ventede STLA-platform og vil indledningsvist blive lanceret med forhjulstræk, 210 hk, 73 kWh batteri og 525 km i rækkevidde. Senere kommer en kvikkere Dual Motor med 320 hk og en rækkevidde på tilsvarende 525 km samt en Long Range-variant med 230 hk og et større 98 kWh batteri med helt op til 700 km i rækkevidde.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS