McLaren smartphone
december 17, 2018

Lækker gadget: McLaren sætter fartrekord med kulfiber-spækket smartphone

En absurd hurtig smartphone. Det er resultatet af et samarbejde mellem McLaren og smartphone-producenten OnePlus, der i ægte Formel 1-stil sætter samtlige konkurrenter til vægs på næsten alle parametre.

Af: Esben Skrumsager / d. 17. december 2018

OnePlus 6T McLaren Edition. Det er navnet på en smartphone, som netop er gået i bokseringen for at uddele knock outs til Samsung, Huawei og Apple. Den er lavet i samme kulfibermateriale som McLarens Formel 1-biler, og under det stilrene ydre gemmer sig en potent pakke af den nyeste teknik.

Telefonens bagside er udsmykket med et u-formet design i McLarens berømte papaya-orange farve. Fronten er én stor glasplade uden fysiske knapper, så telefonen låses op med enten ansigtsgenkendelse eller den indbyggede fingeraftryksscanner i skærmen.

– OnePlus 6T McLaren Edition er kulminationen på flere måneders samarbejde mellem OnePlus’ og McLarens’ ingeniører, designere og udviklere. Vi havde et mål om at skabe en telefon, der leverer råstyrke på et niveau, vi aldrig har set før, og takket være vores partnere fra OnePlus kan vi levere et produkt, der lever op til vores motto om uovertruffen fart og kraft, lyder det i en pressemeddelelse fra Zak Brown, der er CEO i McLaren Racing.

TIL SALG: Søg efter McLaren til salg på Bilbasen

Jo jo, det er ikke janteloven, der tynger. Men selvom der er skruet op for violinerne i pressemeddelelsen, er det ikke bare varm luft.

Derfor er OnePlus McLaren smartphone så vild

Fra første tryk på power-knappen imponerer den nye telefon med sin store skærm og de 10 GB ram, som gør brugeroplevelsen uhyre smidig.

Kameraet sørger for billeder på op til 20 megapixel i raw-kvalitet, som giver et væld af muligheder i redigeringen efterfølgende. Og når du efter et photoshoot har brug for mere juice på mobilen, kan McLaren-modellen oplades 50 procent på kun 20 minutter. Det er uhørt hurtigt for så stort et batteri!

Sammenligning: OnePlus McLaren smartphone vs iPhone

Du har formodentlig nu forstået, at McLaren-telefonen er en imponerende sag. Men hvis du også har svært ved at vurdere om 3700 mAh batteri, 10 GB ram, 256 GB harddisk og en Snapdragon 845-processor er noget særligt, så kan du herunder se en direkte sammenligning med nogle af de mest oplagte konkurrenter. Få millimeter adskiller dem størrelsesmæssigt, men på pris og specifikationer er der enorme forskelle…

Hvis du ikke kan se alle fem kolonner herunder (fordi du læser denne artikel på en smartphone eksempelvis) kan du enten forsøge at tilte telefonen, så du læser i bredformat eller se en detaljeret og mobilvenlig sammenligning af telefonerne på gadget.com.

Model OnePlus 6T McLaren Huawei Mate 20 Pro Apple iPhone XS Max Samsung Galaxy S9+
Batteri (mAh) 3700 4200 3174 3500
Trådløs opl. Nej Ja Ja Ja
Skærmopløsning 1080×2340 1440×3120 1242×2688 1440×2960
Processor Octa-core (8) Octa-core (8) Hexa-core (6) Octa-core (8)
RAM 10 GB 6 GB 4 GB 6 GB
Hukommelse 256 GB 128 GB 64 GB 64 GB
Kamera bag 16+20 megapixel 40+20+8 megapixel 12+12 megapixel 12 megapixel
Kamera for 16 megapixel 24 megapixel 12 megapixel 12 megapixel
Ansigts-genkendelse Ja Ja Ja Ja
Fingerscanner Ja Ja Nej Ja
PRIS FRA 5.399,- 7.499,- 9.799,- 5.999,-

SÅ JA, du kan få et bedre kamera hos Huawei. Du kan få en bedre skærmopløsning hos Samsung. Og du får en mere elegant brugergrænseflade i en iPhone. Så man kan næppe tale om et decideret knock out til konkurrenterne.

MEN der er ingen andre serieproducerede smartphones på markedet, som kan fås med 10 GB ram. Og du finder altså heller ikke 256 GB hukommelse som standard hos de andre.

Konklusion

Med OnePlus 6T McLaren Edition får du uden tvivl en af de stærkeste løsninger på markedet. Så det kan godt være, du drømmer om en ny iPhone i julegave. Men McLaren og OnePlus sætter samtlige æble-telefoner til vægs med manér – og så koster den det halve…

LÆS OGSÅ: McLaren P1: Køb eller lease på Bilbasen

Det er selvfølgelig også en bonus, at du uden at lyve kan imponere gutterne med, at du har en lynhurtig McLaren. Men hvis du hellere vil have en firehjulet McLaren, kan du se et par af dem herunder…

Telefonen er på markedet fra 18. december og kan købes her.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS