januar 31, 2024

Polestar 4 koster fra 465.000 kr.

Priserne på Polestar 4, den nye storebror til Polestar, viser ambitioner for det svensk-kinesiske mærke. Basismodellen med 272 hk og 610 km rækkevidde ligger på 465.000 kr.

TEKST Morten Bek FOTO PR

Efter en rigtig god start med Polestar 2 i Danmark har det været en hård tid for det svensk-kinesiske mærke. Den faceliftede Polestar 2 har som eneste model fra mærket på markedet haft det svært, og det skyldes ikke kun meget lave priser hos Tesla, men også hvad der er ved at være en ældre bilmodel med alt for højt prisniveau.

Kan lykken vende for Polestar med nye modeller? Det er svært at se, at det kommer til at ske med Polestar 3, den nye crossover med en startpris på næsten 810.000 kr. Men det kan til gengæld komme til at ske med den nye Polestar 4, der nu er prissat i Danmark.

LÆS OGSÅ | Polestar 3 afsløret

Polestar 4 er, trods det højere tal end 3’eren, en kortere og lavere bil end 3’eren. Den giver crossover-coupé-vibes, og med en længde på 484 cm er der tænkt på rigtig god plads på bagsædet. Noget, som Polestar helt har glemt i 2’eren.

Startprisen for Polestar 4 er 465.000 kr. Det er hverken tæt på Tesla Model 3 eller Model Y, men hvis man sammenligner med de to modeller, har man nok allerede bestemt, at alle andre biler er for dyre.

Polestar 4 er mere end bare en krydret Volvo

Problemet med Polestar 2 er, at designet allerede var gammelt, da bilen kom på gaden; et design fundet i skufferne hos Volvo. Pladsforholdene er for ringe, standardudstyret kommer uden varmepumpe og adaptiv fartpilot, og priserne især på nuværende tidspunkt for høje. Det er en uheldig kombination af faktorer.

Den nye model fjerner sig på mange måder fra Polestar 2. Polestar 4 er en frisk start med rent Polestar-design, plads til familien og et helt nyt interiør. Polestars nye bil ser indbydende ud, og basismodellen kommer ikke bare med 20″ alufælge, varmepumpe, adaptiv fartpilot, 360 graders kamera, infotainment med 15,4″ touchscreen og alt muligt andet, men også med en rækkevidde på 610 kilometer.

Basismodellen, kaldet Long Range Single Motor, har 272 hk og er næppe nogen raket, men den gode nyhed er, at en opgradering til Long Range Dual Motor med 544 hk kan gøres for 30.000 kr., og den har en rækkevidde på 580 kilometer. Det er småpenge, og det holder stadig Polestar 4 under 500.000 kr.

Polestar 4 fås med en række forskellige udstyrspakker, og Harman Kardon-lydanlæg med højttalere i nakkestøtterne, gyldne sikkerhedsseler og Performance-pakke med Polestar Engineered-affjedring er blandt de mange muligheder.

De første biler, forventer Polestar, leveres i Danmark i august.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Brugte Polestar 2 til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS